top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Rumi dizisinin merakla beklenen 3. sezonu ne zaman yayınlanacak? Rumi 3. sezon resmi çıkış tarihi | tabii orijinal dizisi

Tarihi ve mistik öğeleri harmanlayarak izleyicileri adeta bir zaman yolculuğuna çıkaran “Rumi” dizisi, ikinci sezonuyla bizleri mest etmişti. Şimdi gözler, bu büyüleyici serinin üçüncü sezonuna çevrildi. Seyircilerin sabırsızlıkla beklediği “Rumi” dizisinin yeni sezonu, izleyicileri yine derin bir maneviyatın ve tarihin izinde sürükleyecek.

Rumi 3. sezonu ne zaman

Dizinin yapımcılarından alınan bilgilere göre, “Rumi” dizisinin üçüncü sezonu 2025 yılının sonbahar aylarında Tabii platformunda izleyiciyle buluşacak. Henüz kesin bir tarih verilmese de, seyircinin büyük bir beklenti içinde olduğu bu sezonun Ekim veya Kasım aylarında yayınlanması bekleniyor.


Üçüncü sezonun hikayesi, Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin hayatındaki dönüm noktalarını ve onun felsefesinin derinliklerini daha da ayrıntılı bir şekilde ele alacak. Oyuncu kadrosunun performansları ve dizinin görsel şöleni, izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.


Yeni sezonun yayınlanmasına kadar, “Rumi” dizisinin önceki sezonlarını tekrar izleyerek, bu eşsiz hikayenin büyüsünü yeniden yaşayabilirsiniz. Ve unutmayın, her yeni sezon, Rumi’nin evrensel mesajını daha geniş kitlelere taşıma fırsatı sunuyor

9.375 görüntüleme12 yorum

12 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Aug 25
Rated 1 out of 5 stars.

Uygulama tabi ücretli olmuş hiç yayınlamayın daha iyi

Like

Guest
Jul 28

2025 nedir yaa. Daha erken neden verilmiyor

Like

Guest
Jul 22

2025 mi yok canım löyle yapalım .. biz hayal kuralım acaba nasıl devam edicek diye..

Like

Guest
Jul 10
Rated 1 out of 5 stars.

daha 13-14 ay var o zaman gelince kadrodaki birçok oyuncu ya yeni işlerde olur müsait olmaz ya ölür ya kalır saçma sapan abuk sabuk bir şey yapmışlar.

Like

Guest
Jul 10
Rated 1 out of 5 stars.

2025 mi yazıyor la haberde. yok yok 2024 tür o 2025 olsa duramazdı.

Like
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page