top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Ryan Reynolds’un Yeni Filmi IF (Hayali Arkadaşlar) Üzerine Bir Bakış | Türkçe Dublajlı Fragman

Hollywood’un sevilen yıldızı Ryan Reynolds, yine dikkat çekici bir projeye imza atıyor. Bu kez, John Krasinski’nin yönetmen koltuğunda oturduğu ve fantastik macera türündeki “IF” (Hayali Arkadaşlar) filmiyle karşımıza çıkıyor.

Ryan Reynolds’un Yeni Filmi IF (Hayali Arkadaşlar)

Film, insanların büyüdükçe unuttukları hayali arkadaşlarını görme yeteneğine sahip genç bir kızın etrafında dönüyor. Bu hayali arkadaşlar, yalnızlık acısını çekiyor ve sonsuza dek terk edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorlar. Ancak, bu genç kızın onları hatırlaması, belki de zaman dolmadan kurtuluşları olabilir.


“IF”, sadece Ryan Reynolds’ın oyunculuğuyla değil, aynı zamanda Steve Carell, Emily Blunt, Phoebe Waller-Bridge, Matt Damon gibi yıldız isimlerin seslendirmeleriyle de göz kamaştırıyor. Filmde, Cailey Fleming’in canlandırdığı genç kızın yanı sıra, Awkwafina, Christopher Meloni, Richard Jenkins ve daha birçok ünlü isim de yer alıyor.


Krasinski’nin orijinal fikrine dayanan bu film, bir çocuğun hayal gücünü yeniden keşfetme yolculuğunu anlatıyor. Bu yolculuk sırasında, yalnızlıktan muzdarip olan bir adamın, hayali arkadaşlar görmenin ve onlarla konuşmanın inanılmaz gücünü keşfettiğine tanık oluyoruz. Film, aynı zamanda, bazı hayali arkadaşların karanlık tarafa geçmesiyle işlerin karışmasına da ışık tutuyor.


“IF” (Hayali Arkadaşlar), 17 Mayıs 2024’te vizyona girecek ve şimdiden sinema severlerin merakla beklediği yapımlar arasında yerini almış durumda. Fragmanıyla bile izleyicilerin ilgisini çeken bu film, yılın en çok konuşulacak filmlerinden biri olmaya aday.


IF (Hayali Arkadaşlar) Türkçe dublajlı fragman


11 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page