top of page

Sabine Wren'i Canlandıran Natasha Liu Bordizzo'dan Ahsoka 2. Sezonun Çekim Tarihi Hakkında Heyecan Verici Güncellemeler

Star Wars hayranları, Ahsoka dizisinin ikinci sezonunun ne zaman çekileceğine dair yeni bir güncelleme aldı. Natasha Liu Bordizzo, Sabine Wren karakterini canlandıran oyuncu, Ahsoka 2. sezonunun ne zaman başlayacağına dair bilgiler paylaştı.

Ahsoka 2. Sezon

Ahsoka 2. Sezon Çekim Tarihi

Ocak 2024'te, Rosario Dawson'ın başrolünde olduğu Ahsoka dizisinin ikinci sezonunun onaylandığı duyurulmuştu. Dizi, 2023 Ağustos ayında büyük bir beğeniyle başlamıştı. Lucasfilm CEO'su Dave Filoni, 2008'de Star Wars: The Clone Wars ile tanıttığı bu popüler karakterin uzun zamandır beklenen solo dizisinin yapımına devam edecek.


Geçtiğimiz sezon, Ahsoka ve diğer karakterlerin, ana galaksiden çok daha uzak bir galakside bulunan Peridea adlı gezegende mahsur kalmasıyla sona ermişti. Disney ve Lucasfilm altında devam eden birçok proje nedeniyle, yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı hâlâ belirsizliğini koruyor.


Ahsoka 2. Sezon Çekimleri

Dragon Con 2024 panelinde Natasha Liu Bordizzo, Ahsoka 2. sezonunun çekimlerinin The Mandalorian and Grogu filminin üretimi tamamlandığında başlayacağını duyurdu. Pedro Pascal'ın başrolünde olduğu bu film, Lucasfilm'in bir sonraki büyük sinema çıkışı olacak ve 22 Mayıs 2026'da vizyona girecek.


2024 D23 Expo'da açıklanan bilgilere göre, film çekimleri bu etkinlikten kısa bir süre önce başlamıştı ve bu nedenle filmin üretimi hala erken aşamalarında. Dave Filoni'nin her iki projede de yoğun bir şekilde yer alması nedeniyle, filmin üretiminin 2024 sonlarına kadar devam etmesi bekleniyor.


Bordizzo, Dragon Con 2025'e katılamayacağını da belirtti, çünkü bu, Ahsoka 2. sezonunun çekim programıyla çakışacak. Dragon Con'un Ağustos ayının sonlarında gerçekleştiği göz önüne alındığında, Ahsoka 2. sezon çekimlerinin yaz 2025'te başlaması ve muhtemelen sonbahar 2025'e kadar devam etmesi bekleniyor.


Ahsoka 2. Sezonun Yayın Tarihi

Şu anda, Andor dizisinin ikinci sezonu 2025'te yayınlanması planlanan tek Star Wars projesi olarak görünüyor. Eğer Ahsoka 2. sezon çekimleri yaz sonunda tamamlanırsa, Lucasfilm diziyi 2026 yılında yayınlamayı planlayabilir.


Ahsoka 1. sezonunun etkileyici cliffhanger'ı göz önüne alındığında, hayranlar bu hikayenin devamını dört gözle bekliyor. Ancak The Mandalorian and Grogu filmi üzerinde çalışmalar devam ettiği için, ikinci sezon hakkında daha fazla detayın ortaya çıkması biraz zaman alabilir.

16 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page