top of page

Sanal Ülke (The Electric State) Ne Zaman Çıkacak? Netflix'in Yaklaşan Bilimkurgu Destanı | Millie Bobby Brown, Chris Pratt ve Russo Kardeşler

Hazır olun, bilimkurgu hayranları! Netflix, merakla beklenen Sanal Ülke (The Electric State) filmini Mart 2025'te yayınlamaya hazırlanıyor. Russo kardeşler Joe ve Anthony Russo tarafından yönetilen bu film, retro-fütüristik estetiği ilgi çekici bir hikâyeyle harmanlayarak görsel ve anlatısal bir şölen vaat ediyor.

Sanal Ülke (The Electric State) Ne Zaman Çıkacak?

Yıldızlarla Dolu Bir Oyuncu Kadrosu

Sanal Ülke, küçük kardeşini bulma arayışındaki yetim bir genç olan baş karakter Michelle rolünde Millie Bobby Brown ile etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip. Ona bir serseri ve kaçakçı olan Keats rolünde Chris Pratt ve esprili bir robot yardımcı olan Herman'ı seslendiren Anthony Mackie* eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Ke Huy Quan, Stanley Tucci, Woody Harrelson, Brian Cox, Colman Domingo ve Giancarlo Esposito yer alıyor.


Konu ve Mekan

Simon Stålenhag'ın 2018 tarihli grafik romanından uyarlanan Sanal Ülke (The Electric State), 1990'ların alternatif bir versiyonunda geçiyor. Bu dünyada, bir zamanlar insan toplumuna entegre olan duyarlı robotlar, başarısız bir ayaklanmanın ardından sürgünde yaşamaktadır. Hikaye, öldüğüne inandığı kardeşi Christopher'ı aramak için Keats ve Herman'la birlikte Amerika'nın güneybatısını dolaşan Michelle'i takip ediyor.


Görseller ve Temalar

Filmin retro-fütüristik ortamı "Stranger Things, On the Road ile buluşuyor" şeklinde tanımlanıyor. Nostaljik öğeler ve fütüristik teknolojinin bir karışımının eşsiz bir görsel deneyim yaratmasını bekliyoruz. Anlatı, insan ve makine arasındaki çizgilerin bulanıklaştığı bir dünyada kayıp, dayanıklılık ve kimlik arayışı temalarını araştırıyor.

Kamera Arkası

Marvel'in Avengers filmlerindeki çalışmalarıyla tanınan Russo kardeşler bu projeyi 2017'den beri geliştiriyor. Bildirilen 320 milyon dolarlık bütçesiyle Sanal Ülke (The Electric State), Netflix'in bugüne kadarki en iddialı projelerinden biri. Film, MCU'nun epik ölçeğini daha tuhaf ve duygusal odaklı bir hikayeyle harmanlamayı amaçlıyor.


Sanal Ülke (The Electric State) Ne Zaman Çıkacak?

Sanal Ülke, bilimkurgu meraklıları ve Russo kardeşlerin hayranları için mutlaka izlenmesi gereken bir film olmaya hazırlanıyor. Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu, ilgi çekici konusu ve çarpıcı görselliğiyle bu film, 2025'te Netflix'te gösterime girdiğinde önemli bir etki yaratmaya hazırlanıyor. Takvimlerinizi işaretleyin ve retro-fütüristik bir dünyaya unutulmaz bir yolculuğa hazır olun!


Sanal Ülke (The Electric State) için heyecanlı mısınız? Bu filmde en çok neyi merak ediyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın!

15 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page