top of page

Scream 6 : Türkçe Altyazılı Kamera Arkası Görüntüleri ve Röportajları!

Scream serisi hayranlarına müjde! Scream 6 filminin kamera arkası görüntüleri ve röportajları Türkçe altyazılı bir video halinde sizlerle!

Yılların eskitemediği korku serisi Scream'in hayranları, yeni film Scream 6'nın çekimlerine ait kamera arkası görüntüleri ve röportajları izlemek için sabırsızlanıyor. Eğer siz de onlardansanız, işte size harika bir haber!

Scream 6 filminin çekimlerinde neler yaşandığını öğrenmek istiyorsanız, bu video tam size göre! Kamera arkası görüntüleri sayesinde filmin nasıl çekildiğine tanık olabilirsiniz. Ayrıca, filmin oyuncuları ve ekibiyle yapılan röportajlar da videoda yer alıyor. Bu röportajlar sayesinde oyuncuların karakterlerine nasıl hazırlandıklarını, çekimler sırasında yaşadıkları zorlukları ve setteki keyifli anıları öğrenebilirsiniz.


Scream serisinin hayranları için müthiş bir deneyim sunan bu videoyu izleyerek, Scream 6 filminin çekimleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkçe altyazı seçeneği sayesinde, herhangi bir anlam karmaşası yaşamadan keyifle izleyebilirsiniz



51 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page