top of page

SearchGPT Nasıl Kullanılır? SearchGPT'yi Tanıtıyoruz: Yapay Zeka Destekli Arama Özelliklerinin Prototipi

OpenAI kısa bir süre önce yapay zeka modellerinin gücünü web'den alınan gerçek zamanlı bilgilerle birleştiren geçici bir prototip olan SearchGPT'yi tanıttı. Hızlı ve zamanında yanıtlar sağlamak üzere tasarlanan SearchGPT, kullanıcıların çevrimiçi ortamda ilgili içeriği bulma yöntemlerini geliştirmeyi amaçlıyor.

SearchGPT nasıl kulllanılır?

SearchGPT Nasıl Çalışır?

SearchGPT, yapay zeka tarafından oluşturulan içeriği kullanarak kullanıcı sorgularına yanıt verir ve web'den güncel bilgileri çeker. Bir soru sorduğunuzda, ilgili kaynaklara açık bağlantılarla birlikte hızlı bir şekilde doğrudan bir yanıt sağlar. Bunu, web'in bilgi birikimine erişimi olan bir yapay zeka ile sohbet etmek gibi düşünün.


Temel Özellikler:

1. Gerçek Zamanlı Bilgi: SearchGPT, yanıtlarının doğru ve güncel olmasını sağlamak için en son web verilerinden yararlanır.


2. Konuşma Bağlamı: Tıpkı bir konuşmada olduğu gibi takip soruları sorabilirsiniz. Bağlam her sorguyla birlikte gelişir ve aradığınızı bulmanızı kolaylaştırır.


3. Yayıncı Ortaklıkları: OpenAI, yüksek kaliteli içeriği vurgulamak için yayıncılar ve içerik oluşturucularla işbirliği yapar. Yanıtlar, yayıncılarla etkileşimi teşvik eden açık atıflar ve kaynak malzemeye bağlantılar içerir.


Yayıncı Kontrolleri ve Gizlilik

SearchGPT, OpenAI'nin üretken yapay zeka modellerinden ayrıdır. Yayıncılar, üretici yapay zeka eğitiminden vazgeçseler bile arama sonuçlarında görünmeyi seçebilirler. OpenAI, gazeteciliğe saygı göstermeye ve yayıncıların çıkarlarını korumaya kararlıdır.


ChatGPT ile Gelecekteki Entegrasyon

SearchGPT şu anda küçük bir kullanıcı grubuyla alfa testindeyken, OpenAI gelecekte en iyi özelliklerini doğrudan ChatGPT'ye entegre etmeyi planlıyor. Bu, diyalogsal yapay zekanın daha da güçlü ve bilgilendirici hale geleceği anlamına geliyor.


SearchGPT nasıl kulllanılır?

Şuan sadece belli sayıda test grubu ile çalışan SearchGPT için bekleme listesine katılabilirsiniz.

Bekleme Listesine Katılmak İsteyenler İçin Bağlantıyı Kullanabilirsiniz: OpenAI Blog: SearchGPT Prototipi

SearchGPT geliştikçe güncellemeler için bizi izlemeye devam edin!


Konu Hakkında Detaylı Bilgi İçin Yabancı Kaynaklar:


SearchGPT'yi keşfetmekten ve yeteneklerini keşfetmekten çekinmeyin!

1 görüntüleme0 yorum

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page