top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Shogun 2. sezon olacak mı? Yeni sezon ne zaman çıkacak?

Shogun dizisinin ikinci sezonu ile ilgili olarak, FX'in epik dizisi "Shogun"un 10 bölümlük ilk sezonu tamamlandı ve şu an itibarıyla 2. sezonun yapılıp yapılmayacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

Shogun 2. sezon

Dizi, James Clavell'in aynı adlı romanına dayanıyor ve ilk sezonu romanın hikayesini tamamlıyor gibi görünüyor. Yaratıcılar Justin Marks ve Rachel Kondo, dizinin internet üzerinde oldukça popüler olduğunu ve harika memelerin doğmasına sebep olduğunu belirtmişler. Ancak, şu anda "Shogun"un sınırlı bir seri olarak kalıp kalmayacağı veya daha fazla hikaye anlatılıp anlatılmayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.


Dizinin final bölümü, karakterlerin ve hikayenin tamamlanmış bir yayını gibi görünse de, izleyiciler ve yaratıcılar tarafından ikinci sezonun olasılığına dair herhangi bir ipucu verilmedi. Bu nedenle, "Shogun"un ikinci sezonunun ne zaman çıkacağı veya çıkıp çıkmayacağı konusunda kesin bir tarih vermek şu an için mümkün değil.


Shogun 2. sezonla ilgili yeni gelişmeleri kaçırmamak için bizi sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebilir, internet sitemize abone olabilirsiniz. Şimdilik, dizinin hayranları ve takipçileri, yeni haberler gelene kadar sabretmek zorunda.

60 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page