top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Shrek 5, 2025 yılında geliyor! Shrek 5 hakkında her şey

DreamWorks Animation, Shrek 5'in 2025 yılında vizyona gireceğini duyurdu. Film, 2010 yılında vizyona giren Shrek Forever After'dan sonra gelen serinin beşinci filmi olacak.

Shrek 5, 2025 yılında vizyona giriyor

Filmin yönetmenliğini Walt Dohrn üstlenecek. Dohrn, Shrek Forever After'ın da yönetmenliğini yapmıştı. Filmin senaryosunu Michael McCullers kaleme alacak. McCullers, Shrek 2 ve Shrek the Third'ün de senaryosunu yazmıştı.


Filmin oyuncu kadrosu ilk dört filmde de yer alan Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz ve Antonio Banderas'ın rol alacağı ve orijinal kadronun korunacağı açıklandı.


Shrek, 2001 yılında vizyona giren ve büyük bir başarı yakalayan bir animasyon filmidir. Film, Shrek adında bir dev ve Fiona adında bir prensesin aşk hikayesini anlatıyor. Film, Oscar ve Altın Küre dahil olmak üzere birçok ödül kazandı.


Shrek Forever After, Shrek serisinin dördüncü filmidir. Film, Shrek'in Fiona'dan ayrılmak için bir anlaşma yapmasıyla başlar. Ancak, anlaşmanın sonuçları Shrek'in hayatını alt üst eder.


Shrek 5'in vizyona girmesi, animasyon film severler için heyecan verici bir haber. Serinin ilk dört filmi, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük beğeni topladı. Shrek 5'in de bu başarıları tekrarlayabileceği düşünülüyor.


Filmin yönetmenliğini Walt Dohrn üstlenecek olması, olumlu bir gelişme. Dohrn, Shrek Forever After'ın da yönetmenliğini yapmıştı ve bu film, serinin en beğenilen filmlerinden biri olmuştu. Filmin senaryosunu Michael McCullers'ın yazacak olması da olumlu bir gelişme. McCullers, Shrek 2 ve Shrek the Third'ün de senaryosunu yazmıştı ve bu filmler de büyük başarı yakalamıştı.


Shrek 5, 16 Mayıs 2025 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Filmin, serinin ilk dört filminin başarısını tekrarlayabileceği düşünülüyor.

37 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page