top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Small Things Like These: Cillian Murphy'nin Yıldızı Parlayan Tarihi Draması

Small Things Like These filmi, Claire Keegan'ın aynı adlı romanından uyarlanan, Cillian Murphy'nin başrolünde ve yapımcılığında yer aldığı tarihi bir dramadır. Film, 1985 yılında İrlanda'nın Magdalen çamaşırhaneleri adı verilen ve Roma Katolik kurumları tarafından işletilen akıl hastanelerindeki korkunç gerçekleri ortaya çıkaran bir hikayeyi anlatıyor. Film, 15 Şubat 2024'te Berlin Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak.

Small Things Like These

Filmde, Cillian Murphy, fedakâr baba ve kömür tüccarı Bill Furlong'u canlandırıyor. Karakteri, Noel arifesinde kasabasındaki manastırın sakladığı sırları keşfetmekle kalmayıp, kendi şok edici gerçekleriyle de yüzleşiyor. Filmde ayrıca Ciarán Hinds, Emily Watson, Michelle Fairley ve Clare Dunne gibi oyuncular da rol alıyor.


Film, Ben Affleck ve Matt Damon'ın Artists Equity adlı yapım şirketi tarafından destekleniyor. Film, İrlanda yapımı olup, Screen Ireland'dan da ek fon alıyor. Film, Belçika'da Wilder Content ile ortak yapılıyor.


Film, İrlanda'nın County Wicklow bölgesinde dört hafta süren çekimlerin ardından tamamlandı. Film, aynı zamanda Almanya'da İrlanda kültürünün bir yıl boyunca kutlanacağı Zeitgeist Irland 24'ün başlangıcında gösterime sunulacak.


Film, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Film, İrlanda'nın tarihi ve kültürel yönlerini, insan hakları ve adalet konularını, ve Cillian Murphy'nin muhteşem oyunculuğunu gözler önüne seriyor.

35 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page