top of page

Sokağın Çocukları 7. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Sokağın Çocukları dizisinin merakla beklenen 7. sezonunun 2. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. BluTV'nin sevilen dizisi Sokağın Çocukları, kanunların yetersiz kaldığı bir dünyada kendi adaletini sağlamak zorunda kalan gençlerin hikayesini insani bir yerden anlatıyor.

Sokağın Çocukları 7. sezon 2. bölüm fragmanı

Fragmanda, sokağın çocukları olarak bilinen Efe, Cemre, Zeynep, Ali ve Mert'in başlarına gelen yeni belalar görülüyor. Adamlar geldi, postayı koydu. Niye bir şey yapmadık? diye soran Efe'nin öfkesi, arkadaşlarını da etkiliyor. Sokağın Çocukları yeni bölümüyle 8 Şubat Perşembe akşamı sadece BluTV'de.


Dizinin hayranları, fragmanı izledikten sonra sosyal medyada yorum yağmuruna tuttular. Bazıları dizinin çok gerçekçi ve sürükleyici olduğunu, bazıları ise oyuncuların performanslarını övdüler. Sokağın Çocukları'nın yeni bölümünü izlemek için sabırsızlanan izleyiciler, dizinin resmi YouTube kanalına abone olup zili tıkladılar.


Sokağın Çocukları dizisi, 2020 yılında başladığından beri büyük bir ilgi gördü. Dizinin yaratıcısı ve yönetmeni olan Murat Saraçoğlu, dizinin konseptini ve amacını şöyle açıkladı: Sokağın Çocukları, toplumun kenarında kalmış, hayatta kalmak için mücadele eden, ama yine de umudunu kaybetmeyen gençlerin dramını anlatıyor. Bu gençler, kendilerine yapılan haksızlıklara karşı kendi adaletlerini arıyorlar. Ama bunu yaparken de kendi vicdanlarıyla yüzleşiyorlar. Dizide, onların yaşadıkları zorlukları, sevinçleri, aşkları, dostlukları ve fedakarlıkları göstermeye çalışıyorlar.


Sokağın Çocukları dizisinin 7. sezonunun 2. bölümü, 8 Şubat Perşembe akşamı BluTV'de yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünü kaçırmamak için, siz de BluTV'yi takip edin. Sokağın Çocukları'nın yeni bölümünde neler olacağını merak ediyorsanız, fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler!

Sokağın Çocukları 7. sezon 2. bölüm fragmanı izle

1.021 görüntüleme0 yorum

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page