top of page

Sokağın Çocukları 7. Sezon 3. bölüm ne zaman çıkacak?

Güncelleme tarihi: 15 Şub

Sokağın Çocukları, kanunların yetersiz kaldığı bir dünyada kendi adaletini sağlamak zorunda kalan gençlerin hikayesini anlatan bir dizi. Dizinin hayranları, yeni sezonda bölümlerin ne zaman cikacmerak ediyor. Peki, Sokağın Çocukları 7. sezon 3. bölüm ne zaman çıkacak?

Sokağın Çocukları 7. Sezon 3. bölüm

Sokağın Çocukları dizisinin 7. sezonu, 1 Şubat 2024 tarihinde BluTV'de başladı. Dizinin yeni bölümleri her Perşembe akşamı saat 20.00'de yayınlanıyor. Bu yüzden, Sokağın Çocukları 7. sezon 3. bölümünün yayın tarihi 15 Şubat 2024 tarihinde çıkacak.


Dizinin 7. sezonunda, sokakların kaderi değişecek. Nuro, Behzat, Berat, Kiraz, Ozi ve diğerleri, yeni düşmanlarla ve eski dostlarla karşı karşıya gelecek. Yarım kalan hesaplar kapanmadan, kimse rahat uyuyamayacak. Sokağın Çocukları 7. sezon 3. bölüm fragmanını yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz. Yeni haberleri ve fragmanları kaçırmamak için abone olmayı ve Instagram hesabımızdan bizi takip etmeyi unutmayın.


Sokağın Çocukları dizisi, Türkiye'nin en popüler dizilerinden biri. JustWatch günlük streaming sıralamasında 47. sırada yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Furkan Murat Uğur, Kerem Ali Yengüner, Arda İlkin Parlak, Hakan Erkuran, Oğuz Öztaş ve daha birçok isim bulunuyor.


Sokağın Çocukları dizisini izlemek için BluTV üyeliğine ihtiyacınız var. BluTV, Türkiye'nin ilk yerli dijital platformu. BluTV'de, yerli ve yabancı diziler, filmler, belgeseller, canlı yayınlar ve daha birçok içerik bulabilirsiniz.


Sokağın Çocukları 7. sezon 3. bölümü kaçırmayın. Dizinin yeni bölümü, 15 Şubat 2024 Perşembe akşamı saat 19.00'de BluTV'de sizlerle olacak.

2.820 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page