top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Sokağın Çocukları 7. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sokağın Çocukları dizisinin final sezonunun beşinci bölümü için heyecanlı bir fragman yayınlandı. Fragmanda, İstanbul'un yeraltı dünyasında yaşanan çatışmalar, ihanetler, aşklar ve dramalar gözler önüne seriliyor. Sokağın Çocukları, 29 Şubat Perşembe günü sadece BluTV'de izleyicilerle buluşacak.

Sokağın Çocukları 7. sezon 5. bölüm fragmanı

Dizinin başrol oyuncuları olan Cio, Derman, Gökhan, Ziya, Savaş, Ali ve diğerleri, hayatta kalmak için mücadele ederken görüyoruz. Bazıları eski dostlarıyla yüzleşirken, bazıları yeni düşmanlar ediniyor. Kimi zaman birlikte hareket eden, kimi zaman birbirine karşı olan sokağın çocukları, son bölüme doğru giderken hangi seçimleri yapacaklar? Kimler hayatını kaybedecek, kimler hayal ettikleri hayata kavuşacak?

Sokağın Çocukları, 2014 yılından beri BluTV'de yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi edinen bir dizi. Dizinin yaratıcıları ve yönetmenleri Adem Demirci ve Doğu Akal, diziyi gerçek hayattan esinlenerek yazdıklarını söylüyorlar. Dizinin oyuncu kadrosu ise, çoğunlukla amatör oyunculardan oluşuyor. Dizi, sokak kültürünü, argoyu, müziği ve gerçekliğiyle izleyicileri etkiliyor.

Sokağın Çocukları'nın final sezonunun beşinci bölümleri hakkinda her şey için bizi takip etmeye devam edebilirsiniz. Sokağın Çocukları'nı kaçırmayın!.

707 görüntüleme0 yorum

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page