top of page

Solo Leveling 11. bölüm ne zaman yayınlanacak? Final bölümüne yaklaşırken heyecan artıyor!

Anime dünyasının son dönemdeki en büyük sürprizlerinden biri olan "Solo Leveling", macerasına hız kesmeden devam ediyor. Güçlü hikayesi ve etkileyici animasyonu ile hayranlarını her hafta ekran başına kilitleyen seri, 11. bölümü ile yine gündemde.

Solo Leveling 11. bölüm ne zaman yayınlanacak

Solo Leveling 11. bölüm ne zaman yayınlanacak?

23 Mart 2024 tarihinde yayınlanacak olan "Solo Leveling" serisinin 11. bölümü, serinin takipçileri tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Gece yarısı itibarıyla Japonya'da yayınlanacak olan bölüm, dünya genelindeki izleyiciler tarafından da sabırsızlıkla beklenen bir saatte ekrana gelecek.


Neler Bekliyoruz?

Sung Jin-Woo'nun karanlık zindanlardaki mücadelesini konu alan serinin bu bölümünde, onun güçlenme yolculuğunda karşılaşacağı yeni zorluklar ve düşmanlar merak konusu. Önceki bölümlerde olduğu gibi, 11. bölüm de aksiyon ve macera dolu anlar vaat ediyor.


Yayın Saati

Türkiye saati ile sabahın erken saatlerinde yayınlanacak olan bölüm, anime severler için güne enerjik bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor. JST'ye göre 24:00'te, yani Türkiye'de sabah saat 05:00'te yayınlanacak olan bölüm, tüm dünyada aynı anda izlenebilecek³.


Solo Leveling serisinin 11. bölümü, serinin şimdiye kadar ki bölümleri arasında en çok beklenenlerden biri olabilir. Eğer seriyi takip ediyorsanız, bu bölümü kaçırmamanızı öneririz. Heyecanla beklediğimiz bu yeni bölüm, umarız beklentileri karşılar ve anime severlere unutulmaz anlar yaşatır.


Solo Leveling animesiyle ilgili resmi duyuruları ve haberleri takip etmek, buraya tıklayarak YouTube adresimize (@yarimkadraj) abone olmayı bizi İnstagram adresimizden (@yksinema) ve internet sitemizden takip etmeyi unutmayın. 

612 görüntüleme0 yorum

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page