top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Solo Leveling 6. bölüm ne zaman çıkacak? 6. bölüm ne anlatacak?

Solo Leveling, 2023 yılında yayınlanmaya başlayan popüler bir anime serisidir. Seri, dünyanın büyü ve canavarlarla dolu bir boyuta bağlandığı “Kapı” adlı bir olayın ardından, insanların “Avcı” olarak bilinen süper güçlere sahip olduğu bir evrende geçmektedir. Serinin ana karakteri Sung Jin-Woo, en zayıf Avcı olarak bilinir ve hayatta kalmak için düşük seviyeli zindanlarda savaşmak zorundadır. Ancak, bir gün, ölümcül bir zindanda hayatta kalan tek kişi olduğunda, kendini bir sistem tarafından yönlendirilen bir “Oyuncu” olarak bulur. Bu sistem, ona güçlü beceriler ve ekipmanlar kazandıran çeşitli görevler verir. Böylece, Sung Jin-Woo, dünyanın en güçlü Avcısı olma yolunda ilerlemeye başlar.

Solo Leveling 6. bölüm ne zaman çıkacak?

Solo Leveling 6. bölüm, 10 Şubat 2024 tarihinde yayınlanacak. Sabırsızlıkla bekleyen hayranlar için ek olarak Türkiye saatiyle 21:00 - 22:00 arası yayınlanacağını hatırlatmak isteriz.


Sung Jin-Woo, bir C Seviye zindanına katılmak için bir grup Avcı ile birlikte gider. Ancak, zindanın beklenenden çok daha tehlikeli olduğu ortaya çıkar. Zindanın patronu, dev bir yılan olan “Büyük Yılan” dır. Sung Jin-Woo, diğer Avcıların ölümüne tanık olduktan sonra, yılanla tek başına yüzleşmek zorunda kalır. Bu sırada, Sung Jin-Woo’nun gücünü fark eden gizli bir örgüt, onu izlemeye başlar.


Solo Leveling 6. bölüm, serinin heyecan verici ve aksiyon dolu bir bölümü olacaktır. Sung Jin-Woo’nun yılanla olan savaşı, onun gerçek potansiyelini ortaya çıkaracaktır. Ayrıca, onunla ilgilenen gizli örgütün kimliği ve amacı da merak uyandıracaktır. Solo Leveling hayranları, bu bölümü kaçırmamalıdır.

152 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page