top of page

Son Dönemin En İyi Aksiyon Filmleri

Vin Diesel, Ryan Reynolds, Chris Hemsworth, Will Smith ve daha nicelerini içeren 5 aksiyon dolu filmi listelediğimiz yazıda aksiyona doyacaksınız.


Bloodshot

Bloodshot: Durdurulamaz Güç, öldürülmesinin ardından Bloodshot olarak tekrar hayata döndürülen bir askerin hikayesini konu alıyor. Asker olan Ray Garrison ve karısı öldürüldüğünde, kimliklerini gizleyen bir grup bilim insanı harekete geçer. Bilim insanları nano teknoloji sayesinde Ray'ı hayata geri döndürür. Ray güçlerini neye karşı kullandığından emin değildir kargaşa savaşa dönüşür.


6 Underground

6 Underground, kenti suçlulardan kurtarmak için kendilerini ölü olarak gösterip, suçluların peşine düşen 6 kişilik milyalder grubun hikayesini konu ediyor. 2007'de başlayan uzun soluklu Transformers serisinin ünlü yönetmeni Michael Bay'in kamera arkasına geçeceği aksiyon filminin başrolünü Ryan Reynolds üstleniyor. Zenginlikten sıkılıp dünyaya neler katabileceğini düşünen başrolümüz Ryan Reynolds adalet dağıtmaya karar verir.


Extraction

Extraction, silah satıcıları ve kaçakçılara ait bir dünyada, uyuşturucu Baronları arasında geçen savaşta piyon olan genç bir çocuğun hikayesini konu ediliyor. Kaçırılıp, dünyanın en ücra şehrine gönderilen Hintli çocuğun işadamı olan babası, oğlunu kurtarması için bir adam kiralar. Para için savaşın başrolümüz kendinin daha kirli bir planın ortasında bulur ve zeka ve becerilerini kullanarak bu durumdan kurtulmaya çalışmaktadır.

Power

Beş dakika saf güce sahip olmak için neleri riske atardınız? New Orleans sokaklarında, kullanan herkeste farklı süper güçleri ortaya çıkaran yeni bir gizemli hap hakkında söylentiler yayılmaya başlar. Tek sorun, bu hapı alana kadar neler olacağını bilememektir. Kimileri kurşun geçirmez bir cilde sahip olmak, görünmezlik, olağanüstü kuvvet gibi güçler elde ederken kimileri de bu hapa daha ölümcül bir reaksiyon gösterir. Fakat bu hap şehirdeki suç oranını tehlikeli seviyelere çıkarınca yerel bir polis (Joseph Gordon-Levitt), güce karşı güçle savaşmaya karar vererek genç bir satıcıyla (Dominique Fishback) ve gizli bir intikam arzusundan güç alan eski bir askerle (Jamie Foxx) birlik olur. Bu hapın yaratılmasından sorumlu olan grubun izini bulmak ve onları durdurmak için hapı alma riskine girerler.


İkizler Projesi

Ang Lee’nin yönettiği, epik, aksiyon-gerilim filmi İKİZLER PROJESİ’nde Will Smith, seçkin suikastçı Henry Brogan’ı canlandırıyor. İkizler Projesi, yenilikçi bir aksiyon filmi. Her hareketini önceden tahmin edebilen gizemli ve genç bir ajan tarafından hedef alınan seçkin suikastçı Henry Brogan’ı Will Smith canlandırıyor. Aksiyon dolu dakikalar farklı ülkeler heyecan ve patlamalar her şey bu filmde.


70 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page