Spider-Man: Beyond the Spider-Verse: Ne Zaman Vizyona Girecek?
top of page

Spider-Man: Beyond the Spider-Verse: Ne Zaman Vizyona Girecek?

Merakla beklenen animasyon filmi “Spider-Man: Beyond the Spider-Verse”, Sony Pictures’ın Spider-Verse üçlemesinin son filmi olarak karşımıza çıkıyor. “Into the Spider-Verse” ve “Across the Spider-Verse” filmlerinin büyük başarısının ardından, bu yeni film de hayranları heyecanlandırmaya devam ediyor.

Beyond the Spider-Verse Ne Zaman

Vizyon Tarihi Gecikmeleri

Başlangıçta 29 Mart 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanan film, ne yazık ki belirsiz bir süre için ertelendi. Hollywood’daki yazarlar grevi ve aktörlerin grevleri sona ermiş olsada etkisi devam ediyo., Film 2024 yılı Sony Pictures takviminden çıkarıldı ve ne zaman vizyona gireceği konusunda henüz bir bilgi yok.


Yaratıcı Ekip ve Oyuncular

Film, “Spider-Man: Across the Spider-Verse” filminin şaşırtıcı finalinin hemen ardından devam edecek. Yaratıcı ekip, bu filmi animasyon dünyasının "Avengers: Endgame"i olarak tanımlıyor. Phil Lord ve Christopher Miller gibi isimlerin senaryo ve yapımcılığını üstlendiği filmde, Miles Morales, Gwen Stacy ve Peter B. Parker gibi sevilen karakterleri tekrar seslendiren oyuncuları göreceğiz.


Beklentiler ve Umutlar

Yaratıcı ekip, filmin en tatmin edici sonu olması için ellerinden geleni yapıyorlar ve hayranları güldürmeyi, ağlatmayı, düşündürmeyi ve heyecanlandırmayı hedefliyorlar. Eğer 2024 yılı boyunca üretim süreci aksamadan devam ederse, film 2025 yılında vizyona girebilir.


“Spider-Man: Beyond the Spider-Verse” için kesin bir vizyon tarihi olmasa da, film üzerinde aktif olarak çalışıldığını bilmek hayranları rahatlatıyor. Umarız, beklenen film en kısa sürede ve en iyi haliyle sinemaseverlerle buluşur.

91 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page