top of page

Stray Film Uyarlaması Geliyor

Yıl 2023, ve kedi-robot oyun türündeki Stray, oyun dünyasını kasıp kavurmaya devam ediyor. Sony Interactive Entertainment'ın geliştiricisi BlueTwelve Studio tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanan oyun, kısa sürede oyunculardan büyük beğeni toplamıştı. Yeni gündem ise Stray oyununun film uyarlaması geliyor haberleri.

Stray Film Uyarlaması

Bugün ise Stray'in bir film uyarlaması üzerinde çalışıldığına dair haberler geldi. Empire'ın haberine göre, filmin senaryosunu Josh Miller ve Simon Allen kaleme alacak. Miller, The Batman ve Men in Black: International gibi filmlerin senaryo ekibinde yer almıştı. Allen ise The Witcher: Blood Origin ve The Witcher gibi yapımlarda çalışmıştı.

Filmin yapımcılığını ise Annapurna Pictures üstlenecek. Annapurna Pictures, geçen yıl yayınladığı Dune filmiyle Oscar ödülü kazanmıştı. Stray'in film uyarlaması için henüz bir çıkış tarihi verilmedi. Ancak filmin, oyunun başarısının ardından büyük bir ilgi göreceği tahmin ediliyor.

Stray Hakkında Stray, oyunculara kediler gibi hareket etme ve kediler gibi düşünme fırsatı veren, benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor. Oyuncular, terk edilmiş bir şehri keşfederek, robot sakinleriyle tanışarak ve gizemli geçmişini çözerek ilerlemek zorunda. Oyun, eleştirmenlerden de büyük beğeni topladı. Metacritic'te 100 üzerinden 83 puan alan Stray, "2022'nin en iyi oyunlarından biri" olarak nitelendiriliyor.

6 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page