top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Sugar dizisinin 4. bölümü ne zaman yayınlanacak? Kayıp Torunun Peşindeki Dedektif

Apple TV+'ın dikkat çeken yeni drama serisi “Sugar”, 2024 yılında izleyiciyle buluştu. Los Angeles’ta geçen ve gizemli bir özel dedektifin maceralarını konu alan bu dizi, izleyicileri her bölümde Hollywood’un karanlık sırlarına bir adım daha yaklaştırıyor.

Sugar dizisinin 4. bölümü ne zaman

4. Bölüm Yayın Tarihi

“Sugar” dizisinin 4. bölümü, 19 Nisan 2024 Cuma günü Apple TV+ platformunda yayınlanacak. Dizi, her hafta Cuma günleri yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam edecek.


Dizi Hakkında

“Sugar”, Bernardo Badillo, Colin Farrell, Dennis Boutsikaris, Massi Furlan, Nate Corddry ve Sydney Chandler gibi isimlerin yer aldığı zengin bir oyuncu kadrosuna sahip. Dizide, Hollywood yapımcısının kayıp torununu bulmak için tutulan özel dedektif John Sugar’ın hikayesi anlatılıyor. Dedektif Sugar, kaybolan torunu bulmaya çalışırken kendi iç mücadeleleriyle de yüzleşmek zorunda kalıyor.


4. Bölüm Önizlemesi

Dizinin 4. bölümünde, Sugar’ın araştırması derinleşiyor ve izleyiciler, Hollywood’un göz alıcı ışıklarının ardında yatan karanlık gerçeklerle yüzleşiyor. Dedektifin geçmişiyle olan hesaplaşması, kayıp torunu bulma çabasıyla iç içe geçiyor ve hikaye giderek daha karmaşık bir hal alıyor.


“Sugar” dizisinin 4. bölümü, 19 Nisan 2024 Cuma günü Apple TV+'da izleyicilerle buluşacak. Gizem ve drama dolu bu serinin yeni bölümünü kaçırmamak için takvimlerinizi şimdiden işaretleyin!

11 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page