top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Sydney Sweeney Dizileri! Sydney Sweeney'nin en iyi dizileri

Güncelleme tarihi: 8 May

Sydney Sweeney, başarılı bir oyuncu olarak pek çok film ve dizide rol almıştır. Özellikle Euphoria, The Handmaid's Tale ve Bir Zamanlar... Hollywood'da gibi yapımlarla tanınmıştır. Bu yazıda, Sydney Sweeney'nin dizileri listesini sizler için derledik. İşte, Sydney Sweeney'nin oynadığı diziler:

- Euphoria (2019-)

Euphoria Sydney Sweeney

Bu dizi, lise öğrencisi olan Rue'nun, uyuşturucu bağımlılığından kurtulmaya çalışırken tanıştığı Jules ile olan ilişkisini ve arkadaşlarının hayatlarını anlatıyor. Sydney Sweeney, güzel ve popüler ama içten içe mutsuz olan Cassie Howard'ı oynuyor.


- The Handmaid's Tale (2018-)

The Handmaid's Tale Sydney Sweeney

Bu dizi, totaliter bir rejim altında kadınların köleleştirildiği ve doğurgan olanların çocuk doğurmak için zorlandığı bir distopyayı konu alıyor. Sydney Sweeney, komutanın kızı olan ve bir muhafızla kaçmaya çalışan Eden Spencer'ı oynuyor.

- Sharp Objects (2018)

Sharp Objects Sydney Sweeney

Bu mini dizi, gazeteci olan Camille Preaker'ın, memleketine döndüğünde iki genç kızın cinayetini araştırırken kendi geçmişiyle yüzleşmesini anlatıyor. Sydney Sweeney, Camille'in akıl hastanesinde tanıştığı ve intihar eden Alice'ı oynuyor.


- Everything Sucks! (2018)

Everything Sucks Sydney Sweeney

Bu dizi, 1996 yılında Oregon'da lise yıllarında iki öğrenci grubunun etrafında dönen komik ve duygusal bir hikaye sunuyor. Sydney Sweeney, tiyatro kulübünün yıldızı olan Emaline Addario'yu oynuyor.


Sydney Sweeney'nin dizileri listesi, bu şekilde son buluyor. Umarız, bu yazıyı beğenmişsinizdir. Sydney Sweeney'nin hayranıysanız, bizi takip etmeye devam edin. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!

113 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page