top of page

Sydney Sweeney Filmleri! Sydney Sweeney'nin en iyi filmleri

Güncelleme tarihi: 8 May

Sydney Sweeney, genç yaşına rağmen pek çok film ve dizide rol almış başarılı bir oyuncudur. Özellikle Euphoria, The Handmaid's Tale ve Bir Zamanlar... Hollywood'da gibi yapımlarla tanınmıştır. Bu yazıda, Sydney Sweeney'nin filmleri listesini sizler için derledik. İşte, Sydney Sweeney'nin oynadığı filmler:


- Madame Web (2024)

Madame Web (2024):

Marvel evrenindeki en gizemli kahramanlardan biri olan Cassandra Webb’in köken hikayesini anlatan bir bilim kurgu aksiyon filmi. Cassandra, bir paramedik olarak çalışırken geleceği görmeye başlar ve üç genç kadını karanlık bir düşmandan korumak için mücadele eder. Başrolde Dakota Johnson, yönetmenliğinde S.J. Clarkson var. Sydney Sweeney, Madame Web'in gençliğini canlandırıyor.


- Anyone But You - Senden Başka (2023)

 Anyone But You - Senden Başka

Shakespeare’in "Bir Yaz Gecesi Rüyası"ndan esinlenen bir romantik komedi filmi. Bea ve Ben, harika bir ilk randevudan sonra birbirlerinden soğur, ancak Avustralya’da bir düğünde tekrar karşılaşırlar. Olgun iki yetişkin gibi davranıp bir çift gibi rol yapmaya karar verirler. Başrollerde Sydney Sweeney ve Glen Powell, yönetmenliğinde Will Gluck var.


- Reality (2023)

Reality (2023)

Gerçek bir olaya dayanan bir suç dram filmi. Reality Winner, 2017 yılında gizli bir belgeyi sızdıran bir istihbarat elemanıdır. Film, FBI tarafından sorgulanmasını ve davasının siyasi sonuçlarını konu alır. Başrolde Sydney Sweeney, yönetmenliğinde Tina Satter var.


- Röntgenciler (2021)

Röntgenciler (2021)

Orijinal adı The Voyeurs olan bir erotik gerilim filmi. Pippa ve Thomas, Montreal’de yeni bir daireye taşınırlar. Karşı dairede yaşayan çiftin seks hayatını izlemeye başlarlar, ancak bu onların hayatlarını tehlikeye atar. Başrollerde Sydney Sweeney ve Justice Smith, yönetmenliğinde Michael Mohan var.

- Nocturne (2020)

Nocturne (2020)

Bir doğaüstü korku dram filmi. Juliet, kız kardeşi Vivian’ın gölgesinde kalan bir piyanisttir. Okulda intihar eden bir öğrencinin not defterini bulur ve içindeki gizemli parçaları çalmaya başlar. Bu onun yeteneğini artırır, ancak aynı zamanda korkunç olaylara yol açar. Başrollerde Sydney Sweeney ve Madison Iseman, yönetmenliğinde Zu Quirke var.

- Clementine (2019)

Clementine (2019)

Bir psikolojik gerilim filmi. Karen, ayrıldığı sevgilisinin göl evine girer. Orada, Lana adında genç ve çekici bir kadınla tanışır. Aralarında bir yakınlaşma olur, ancak Lana’nın gizli niyetleri vardır. Başrollerde Otmara Marrero ve Sydney Sweeney, yönetmenliğinde Lara Gallagher var.


- Big Time Adolescence (2019)

Big Time Adolescence (2019)

Bir ergenlik komedisi filmi. Mo, en yakın arkadaşı olan üniversite terk eden Zeke’in kötü etkisinde büyüyen bir lise öğrencisidir. Zeke, Mo’ya uyuşturucu ve alkol satmasını öğretir, ancak bu Mo’nun hayatını mahveder. Başrollerde Pete Davidson, Griffin Gluck ve Sydney Sweeney, yönetmenliğinde Jason Orley var.


- Bir Zamanlar... Hollywood'da (2019): Hollywood’da (2019): Quentin Tarantino’nun yazıp yönettiği bir komedi dram filmi. Film, 1969 yılında Hollywood’da yaşanan olayları, bir televizyon yıldızı olan Rick Dalton ve dublörü Cliff Booth’un gözünden anlatıyor. Başrollerde Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie var. Sydney Sweeney, Snake'i oynuyor.


Sydney Sweeney’nin filmleri listesini sizler için derledik. Umarız, bu yazıyı beğenmişsinizdir ve Sydney Sweeney’nin oynadığı filmleri izlemek istersiniz. Bizi takip etmeye devam edin. Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle! 😊

862 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page