top of page

Sıkıysa Yakala devam filmi çıkacak mı?

2002 yılında Steven Spielberg'in yönetmenliğinde vizyona giren ve Leonardo DiCaprio, Tom Hanks ve Christopher Walken gibi yıldızları bir araya getiren Sıkıysa Yakala filmi, gerçek bir hikayeden uyarlanan aksiyon-macera türündeki bir filmdi. Film, henüz 19 yaşındayken Pan American World havayolu şirketinde pilot, Georgia'da doktor ve Louisiana'da savcı kılığına bürünerek milyonlarca dolarlık çek sahtekârlığı yapan Frank Abagnale Jr.'ın hikayesini anlatıyordu.

Sıkıysa Yakala devam filmi çıkacak mı?

Film, vizyona girdiğinde büyük bir başarı elde etti ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Film, 52 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında 352 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.


Son zamanlarda, Sıkıysa Yakala filminin devam filmi geleceği yönünde söylentiler dolaşmaya başladı. Bu söylentilerin kaynağı henüz belli olmasa da söylentiler dolanıyor. Filmin yapımcısı olan DreamWorks Pictures'ın da devam filmi için çalışacağı haberleri var. Ancak, filmin vizyona gireceği tarih veya hikayesi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.


Devam Filmi Nasıl Olabilir?


Sıkıysa Yakala filminin devam filmi, Frank Abagnale Jr.'ın gerçek hayat hikayesine dayanıyorsa, filmin konusunun Abagnale'ın FBI ile olan mücadelesine odaklanması muhtemel. Film, Abagnale'ın FBI'ın takibinden kaçmaya çalışırken yaşadıkları maceraları ve yeni sahtekarlıklarını konu alabilir.


Ancak, filmin tamamen yeni bir hikayeye de odaklanabileceğini de söylemek mümkün. Film, Abagnale'ın FBI ile olan mücadelesinden sonra yaşadığı hayatı ve yeni maceralarını anlatabilir.


Hangi hikayeye odaklanırsa odaklansın, Sıkıysa Yakala filminin devamı, sinemaseverler için heyecan verici bir haber. Filmin, ilk filmin başarısının yakalayabilmesi için iyi bir senaryo ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olması gerekiyor.


Sıkıysa Yakala devam filmi çıkacak mı?

Hayır devam filmi çıkmayacak. Gerçekçi olmak gerekirse Sıkıysa Yakala 2 asla çıkmayacaktır. İlk film farklı bir kadroyla tekrar çekilebilir.

41 görüntüleme1 yorum

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jan 09
Rated 5 out of 5 stars.


Like
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page