top of page

Temmuz'da Prime Video | 2023 Temmuz Ayında Prime Video'da Yenili Diziler

Prime Video, Temmuz 2023'te yeni TV şovları, filmler ve özel ürünler de dahil olmak üzere çok çeşitli yeni içerik ekliyor. İşte Temmuz'da Prime Video'da öne çıkan bazı noktalar: İnfaz Listesi (1 Temmuz)

İnfaz Listesi (1 Temmuz)

Bu yeni aksiyon-gerilim dizisinde Chris Pratt, yüksek riskli gizli bir görev sırasında tüm müfrezesi pusuya düşürüldükten sonra eve dönen Navy SEAL James Reece rolünde. Reece çok geçmeden kendisinin ve ekibinin tuzağa düşürüldüğüne inanır ve gerçeği bulmaya koyulur.

Güzelleştiğim O Yaz (The Summer I Turned Pretty) (2. Sezon) (14 Temmuz)

Güzelleştiğim O Yaz

Bu popüler YA drama dizisinin ikinci sezonu, yaz için Cousins Beach'e dönen Belly ile devam ediyor. Hâlâ Conrad ve Jeremiah ile olan karmaşık ilişkilerinin sonuçlarıyla uğraşıyor ama aynı zamanda hayatında yeni bir sayfa açacağı için heyecanlı. Good Omens (2. Sezon) (28 Temmuz)

Good Omens

Bu fantastik komedi dizisinin merakla beklenen ikinci sezonu nihayet Temmuz'da geliyor. David Tennant ve Michael Sheen, dünyanın sonunu önlemek için birlik olması gereken iki melek ve iblis olan Aziraphale ve Crowley rollerini yeniden canlandırıyorlar. Novela (28 Temmuz)

Novela (28 Temmuz)

Bu yeni İspanyolca dizi, yazar olma hayalinin peşinden gitmek için Madrid'e taşınan genç bir kadını konu alıyor. Bir dizi gizemli ölümü araştırırken kısa süre sonra kendini bir entrika ve tehlike ağına yakalanmış halde bulur. Surf Girls Hawaii (17 Temmuz)

Surf Girls Hawaii (17 Temmuz)

Bu yeni realite dizisi, sörf yapmaya tutkulu bir grup genç kadını konu alıyor. Birlikte antrenman yapıyor, turnuvalarda yarışıyor ve yollarda hayatın zorluklarını aşıyorlar.

Bunlar, Temmuz 2023'te Prime Video'ya gelecek yeni başlıklardan sadece birkaçı. Daha fazla öneri mi arıyorsunuz? Ne izleyeceğinizden emin değilseniz, her zaman Prime Video'nun öneriler sayfasına göz atabilirsiniz. İlgi alanlarınıza göre kişiselleştirilmiştir, bu nedenle hoşunuza gidecek bir şey bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Prime Video kitaplığına türe, ruh haline veya oyuncuya göre de göz atabilirsiniz. Ne havasında olursanız olun, Prime Video'da herkes için bir şeyler vardır. Bu yüzden cihazınızı çalıştırın ve bugün akışa başlayın!

52 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page