top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Ters Yüz 2 Türkçe Dublajlı Fragmanı Yayınlandı! Vizyon tarihi, seslendirme kadrosu ve merak edilen her şey!

2015 yılında vizyona giren ve büyük beğeni toplayan Oscar ödüllü animasyon filmi Ters Yüz'ün (Inside Out) devam halkası Ters Yüz 2'nin Türkçe dublajlı fragmanı nihayet yayınlandı. 14 Haziran 2024'te sinemalarda gösterime girecek olan film, duyguların maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

Ters Yüz 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Ters Yüz 2'de, ilk filmde olduğu gibi Amy Poehler'in seslendirdiği Neşe, Phyllis Smith'in seslendirdiği Üzüntü, Lewis Black'in seslendirdiği Öfke, Tony Hale'in seslendirdiği Korku ve Liza Lapira'nın seslendirdiği Tiksinti gibi karakterler geri dönüyor. Ayrıca yeni bir duygu olan Anksiyete'yi ise Maya Hawke seslendiriyor.


Filmin Türkçe seslendirmelerini ise yine aynı oyuncular yapacak; Neşe'yi Aysun Topar, Üzüntü'yü Gupse Özay, Korku'yu Murat Şen, Öfke'yi ise Ercan Demirel seslendirecek.


Ters Yüz 2, duyguların yaşadığı merkezdeki değişiklikler, Riley'nin ergenliğe girmesi ve yeni bir okula başlaması gibi zorluklarla baş etmeye çalışırken, duyguların da kendilerini tanıma ve geliştirme sürecini anlatıyor. Film, hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceli, duygusal ve öğretici bir deneyim sunuyor.

İşte filmin merakla beklenen Ters Yüz Türkçe dublajlı fragmanı:

639 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page