top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Tersyüz 2 ne zaman çıkacak? Riley'nin ergenlik macerası | Tersyüz 2 vizyon tarihi

Pixar'ın en sevilen animasyonlarından biri olan Tersyüz, 2015 yılında vizyona girdiğinde hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük beğeni toplamıştı. Film, 11 yaşındaki Riley'nin hayatındaki büyük bir değişikliğe uyum sağlamaya çalışırken, beynindeki duygular Joy, Sadness, Fear, Anger ve Disgust'un yaşadıklarını anlatıyordu. Film, duygusal zekâ, çocukluk, aile ve hayal gücü gibi konuları eğlenceli ve dokunaklı bir şekilde işlemişti.

Tersyüz 2 vizyon tarihi

Tersyüz'ün devam filmi olan Tersyüz 2, Riley'nin ergenlik dönemine odaklanıyor. Filmde Riley'nin duyguları, yeni zorluklarla karşı karşıya kalıyor. Riley, artık büyüyen bir genç kız olarak, arkadaşlık, aşk, okul, gelecek gibi konularla ilgileniyor. Bu da duygularının daha karmaşık ve çelişkili olmasına neden oluyor. Film, ergenliğin getirdiği değişimleri, duygusal gelişimi ve aile ilişkilerini işliyor.


Tersyüz 2'nin 14 Haziran 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor. Filmin senaristliğini Meg LeFauve üstleniyor. LeFauve, ilk filmin senarist kadrosunda da yer almıştı. Tersyüz'ün yeni filminin yönetmenliğini ise Kelsey Mann yapacak. İlk filmin yönetmenliğini Pete Docter üstlenmişti.


Tersyüz 2, Pixar'ın en çok beklenen filmlerinden biri. İlk filmde olduğu gibi, hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli ve öğretici bir deneyim sunması bekleniyor. Siz de Tersyüz 2'yi merakla bekliyor musunuz? Yorumlarda paylaşın.

29 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page