top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Terzi 4. sezon ne zaman çıkacak? Terzi dizisi hakkında Her şey!

Terzi dizisi, İstanbul'un arka sokaklarında yaşayan başarılı bir terzi olan Peyami'nin (Çağatay Ulusoy) hayatını, aşkını, dostlarını ve düşmanlarını anlatıyor. Dizi, hem dram hem de komedi türünde izleyicileri ekrana bağlıyor. Peki, Terzi dizisinin 4. sezonu ne zaman çıkacak? Dizinin oyuncuları kimler? Dizinin konusu ve önceki sezonlarında neler oldu? Diziden neler bekliyoruz? Bu soruların cevaplarını bu yazıda bulabilirsiniz.

Terzi 4. sezon ne zaman çıkacak?

Terzi Dizisinin Konusu ve Önceki Sezonları

Terzi dizisi, İstanbul'un arka sokaklarında yaşayan başarılı bir terzi olan Peyami'nin (Çağatay Ulusoy) hayatını, aşkını, dostlarını ve düşmanlarını anlatıyor. Peyami, en yakın arkadaşı Dimitri'nin (Salih Bademci) nişanlısı Esvet (Şifanur Gül) için bir gelinlik dikmektedir. Ancak gelinliğin teslim edildiği gün, Esvet ortadan kaybolur. Peyami, Esvet'i bulmak için yola çıkar ve bu süreçte geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Peyami'nin geçmişi karanlıktır. Babasını küçük yaşta kaybetmiştir ve annesiyle birlikte zor bir hayat sürmüştür. Bu süreçte, annesinin ölümüne neden olduğunu düşünmektedir. Peyami, Esvet'i bulmak için geçmişini araştırmaya başlar ve bu süreçte annesinin ölümüyle ilgili yeni bilgiler öğrenir. Peyami'nin araştırması onu, Esvet'in ortadan kaybolmasından sorumlu olan bir sırrı keşfetmesine götürür. Bu sır, Peyami'nin hayatını sonsuza dek değiştirecektir.


Terzi dizisinin ilk sezonu 2021 yılında yayınlanmaya başladı ve 7 bölüm sürdü. İlk sezon, Peyami'nin Esvet'i ararken yaşadığı maceraları, Dimitri ile olan dostluğunu, Suzi (Ece Sükan) ile olan ilişkisini ve Mustafa (Olgun Şimşek) ile olan çekişmesini anlattı. İlk sezonun finalinde, Peyami, Esvet'i bulduğunu sanırken, aslında onun ikiz kardeşi olan Cemre (Berrak Tüzünataç) ile karşılaştı.


Terzi dizisinin ikinci sezonu 2022 yılında yayınlanmaya başladı ve 8 bölüm sürdü. İkinci sezon, Peyami'nin Cemre ile olan aşkını, Esvet'in gerçek kimliğini, Dimitri'nin yeni hayatını ve Kiraz (Evrim Alasya) ile olan evliliğini anlattı. İkinci sezonun finalinde, Peyami, Cemre'yi kaybettiğini düşünürken, Esvet'in hayatta olduğunu öğrendi.


Terzi dizisinin üçüncü sezonu 2023 yılında yayınlanmaya başladı ve 8 bölüm sürdü. Üçüncü sezon, Peyami'nin Esvet ile olan hesaplaşmasını, Cemre ile olan kavuşmasını, Dimitri'nin yeni sorunlarını ve Suzi'nin geri dönüşünü anlattı. Üçüncü sezonun finalinde, Peyami, Esvet'i öldürdüğünü sanırken, aslında onun yine ikiz kardeşi olan Ceren (Berrak Tüzünataç) ile karşılaştı..


Terzi 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Terzi dizisinin 4. sezonu ne zaman çıkacak sorusunun cevabı maalesef hayal kırıklığı yaratacak. Terzi dizisi, 3. sezonuyla final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin yapımcısı OGM Pictures, 3. sezonun final sezonu olduğunu duyurdu. Dizinin yönetmeni Cem Karcı da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dizinin sona erdiğini açıkladı. Terzi dizisi, 3. sezonunun son bölümüyle 3 Kasım 2023 tarihinde Netflix'te yayınlandı. Diziyi izlemek isteyenler, Netflix üzerinden dizinin tüm bölümlerine ulaşabilirler.

272 görüntüleme0 yorum

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page