top of page

The Acolyte 6. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sevgili Star Wars hayranları! Merakla beklenen "The Acolyte" dizisinin 6. bölümünün ne zaman yayınlanacağı hakkında öğrenmek istediğiniz bütün bilgiler bu yazımızla karşınıza çıkıyor.

The Acolyte 6. bölüm ne zaman

Lucasfilm'in yeni Star Wars dizisi "The Acolyte", Kötü İmparatorluk döneminde geçen bir hikaye sunacak ve Jedi'nin yükselişini ve Sith'in gücünü keşfetmeyi vaat ediyor. Bu heyecan verici yeni dizi, Star Wars evreninin daha karanlık ve gizemli yönlerine odaklanacak.


The Acolyte 6. bölüm ne zaman çıkacak?

"The Acolyte" dizisinin 6. bölümü 3 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanacak. Dizinin bölümleri genellikle haftalık olarak yayınlandığı için, yeni bölümün heyecanını bir sonraki hafta izleyebileceksiniz.


Hayranların büyük bir heyecanla beklediği bu yeni Star Wars macerası, derin ve karmaşık bir hikaye sunmasıyla dikkat çekiyor. "The Acolyte" dizisinin ilerleyen bölümlerinde ne gibi sürprizler ve dönüm noktaları olacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.


3 Temmuz'da "The Acolyte" 6. bölümüyle ilgili güncellemeleri ve dizi hakkında daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin!

38 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page