top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

The Acolyte dizisi ne zaman yayınlanacak? Fragman, hikaye ve daha fazlası | Star Wars evreninden yeni dizi

“Star Wars” evreninin derinliklerine yeni bir dalış yapmaya hazır mısınız? “The Acolyte” dizisinin ilk sezonu, 5 Haziran 2024 tarihinde Disney+ platformunda ilk 2 bölüm ile yayınlanmaya başlayacak.

The Acolyte dizisi

İlk Sezonun Başlangıcı

“The Acolyte” dizisi, “The High Republic” döneminin son günlerinde geçen, gizem ve bilim kurgu türlerinde bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Dizi, bir Jedi Ustası’nın geçmişinden gelen tehlikeli bir savaşçı ile karşı karşıya geldiği şok edici bir suç serisini araştırıyor.


Dizi Hakkında

“The Acolyte”, Jedi Ustası ve eski düşmanı arasındaki çatışmayı ve karanlık tarafın güçlerinin yükselişini konu alıyor. Dizi, “Star Wars” hayranlarına bilinmeyen sırları ve karanlık güçlerin ortaya çıkışını göstermeyi vaat ediyor.


Yapım, Yüksek Cumhuriyet Devri’nin son günlerinde karanlık tarafın yeniden ortaya çıkışına odaklanıyor. Dizinin başrolünde Amandla Stenberg yer alıyor ve ona Lee Jung-jae, Joonas Suotamo, Jodie Turner-Smith gibi isimler eşlik ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Manny Jacinto, Carrie-Anne Moss, Dean-Charles Chapman, Margarita Levieva, Dafne Keen, Charlie Barnett, ve Rebecca Henderson gibi yetenekli isimler de bulunuyor. The Acolyte, Star Wars evreninin en yeni yapımı olarak karşımıza çıkacak ve hayranları ekran başına kilitleyecek.


Dizinin konusu, Yüksek Cumhuriyet Devri’nin son günlerinde karanlık tarafın yeniden ortaya çıkışını ele alıyor. Daha fazla ipucu ortaya çıktıkça, kötü niyetli güçlerin her şeyin göründüğü gibi olmadığını ortaya çıkardığı karanlık bir yola doğru ilerliyorlar. Star Wars hayranları için heyecan verici bir yapım olacağını düşünüyoruz!


“The Acolyte” dizisinin ilk 2 bölümü, dizinin başlangıcında, yani 5 Haziran 2024 tarihinde Disney+ üzerinde yayınlanacak. “Star Wars” evreninin bu yeni köşesini keşfetmek için sabırsızlanan hayranlar, bu tarihte Disney+ platformuna giriş yapmayı unutmasınlar.

23 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page