top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

The Acolyte resmi fragman yayınlandı. Star Wars dizisi The Acolyte Türkçe altyazılı fragman izle

Galaksi uzak, çok uzakta bir yerde, "Star Wars" evreninin derinliklerinde, "The Acolyte" adlı yeni bir hikaye yükseliyor. "Star Wars: The Acolyte" dizisinin merakla beklenen resmi fragmanı nihayet hayranlarla buluştu!

The Acolyte Türkçe altyazılı fragman

Yüksek Cumhuriyet Döneminin Karanlık Günleri

"The Acolyte", Yüksek Cumhuriyet döneminin son günlerine ışık tutuyor. Bu dönem, Jedi'ların altın çağı olarak biliniyor ve galaktik barışın zirvesi olarak kabul ediliyor. Ancak fragmanda gördüğümüz üzere, karanlık tarafın yükselişi ve gizemli olaylar bu barışı tehdit ediyor.


Karanlık Tarafın Yükselişi

Fragman, karanlık tarafın güçlerinin ve Sith'in aldatmacalarının nasıl bir tehdit oluşturduğunu gözler önüne seriyor. Jedi'ların bu tehdidi nasıl ele alacakları ve galaksiyi korumak için ne gibi fedakarlıklar yapacakları merak konusu.


Disney+ Macerası

Disney+ platformunda ilk iki bölümü ile 5 Haziran 2024 tarihinde prömiyer yapacak olan The Acolyte, Star Wars hayranlarını heyecanlandıran bir macera vaat ediyor.


The Acolyte Türkçe altyazılı fragman

Galaktik maceraların yeni bir sayfası açılıyor. The Acolyte ile karanlık tarafın ve Yüksek Cumhuriyet'in sırlarını keşfetmeye hazır mısınız?

30 görüntüleme0 yorum

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page