top of page

The Batman'in Devam Filmi Geliyor! Vizyon Tarihi Belli Oldu

Geçtiğimiz yılların en çok beklenen filmlerinden biri olan "The Batman", hayranlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Batman karakterini canlandıran Robert Pattinson'ın performansı da oldukça beğenildi. Yönetmen Matt Reeves, ilk filmi başarıyla tamamladıktan sonra, hemen ikinci filmin yapımına başladı. Ve şimdi, uzun bir bekleyişin ardından, "The Batman 2"nin vizyon tarihi belli oldu!

Warner Bros, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "The Batman 2"nin 3 Ekim 2025 tarihinde vizyona gireceğini duyurdu. Bu haber, Batman hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. İlk filmdeki gibi, Robert Pattinson Batman rolünü tekrar üstlenecek. Yönetmen Matt Reeves de projenin başında olmaya devam edecek. İlk filmin konusu, Batman'in Gotham City'deki suç dünyasına karşı verdiği mücadeleyi konu alıyordu. İkinci filmin konusu hakkında ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, Matt Reeves'in ilk filmin sonunda ortaya çıkan The Riddler karakteriyle ilgili olarak bir devam hikayesi yazdığına dair bazı söylentiler var. CinemaCon etkinliğinde yapılan açıklamaya göre, "The Batman 2"nin yapımcıları James Gunn ve Peter Safran, serinin devam filmiyle ilgili bazı ipuçları verdi. Filmde, Batman'in karşısına çıkan Penguin karakterinin, devam filminde de yer alacağı açıklandı. Bu açıklama, Batman hayranlarını heyecanlandırdı ve devam filminin konusu hakkında daha fazla söylentiye neden oldu.

Ve sonunda, merakla beklenen haber geldi! "The Batman 2"nin vizyon tarihi belli oldu. Film, 3 Ekim 2025'te gösterime girecek ve "The Batman Part II" adıyla vizyona girmesi bekleniyor.

38 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page