The Bear 3. sezon yayınlandı: Mutfak kaosu ve yoğun ilişkiler!
top of page

The Bear 3. sezon yayınlandı: Mutfak kaosu ve yoğun ilişkiler!

Emmy Ödüllü TV dizisi "The Bear" üçüncü sezonuyla geri dönüyor ve hayranlar büyük bir heyecan içinde! İlk iki sezonu henüz izlemediyseniz, şimdi tam zamanı çünkü 27 Haziran 2024 Perşembe günü Hulu'da üçüncü sezonun 10 bölümü yayınlanıyor. Fakat Disney+ Türkiye'de çok daha geç bir tarihte seyirci ile buluşacak. Bu mutfak gerilimi hakkında neler bekleyebileceğinizi inceleyelim.

The Bear 3. sezon yayınlandı

Konu

"The Bear," izleyicileri genç bir şef olan Carmen "Carmy" Berzatto (Jeremy Allen White tarafından canlandırılıyor) gözünden gıda endüstrisinin derinliklerine götürüyor. Carmy, restoran işinin kaotik dünyasında mükemmellik talep ederek kendini daha da zorlar. Dizi, bu yoğun temponun çılgınlığını, bir restoranı ayakta tutmanın zorluklarını ve tüm bunları bir arada tutan yoğun bağları keşfeder.


Geri Dönen Oyuncular

- Jeremy Allen White, Carmy rolüyle geri dönüyor.

- Ayo Edebiri, Carmy'nin sous şefi Sydney olarak geri dönüyor.

- Ebon Moss-Bachrach, The Original Beef'in müdürü Richie olarak geri dönüyor.

- Dizide ayrıca Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliott, Matty Matheson ve Oliver Platt gibi yetenekli oyuncular yer alıyor.


The Bear 3. sezon Disney+'ta ne zaman yayınlanacak?

Sevilen dizi The Bear Disney Plus Türkiye'de 17 Temmuz 2024 Çarşamba günü yayınlanacağını duyurdu. Türkiye'de resmi kanallardan izlemek isteyen dizinin sevenleri 17 Temmuzu beklemek zorunda.


Konuk Oyuncular

İkinci sezon, Jamie Lee Curtis, Bob Odenkirk ve John Mulaney gibi Hollywood'un ünlü isimlerini ağırlamıştı ancak FX, üçüncü sezon için konuk oyuncuları açıklamadı. Herhangi bir sürpriz konuk oyuncu olup olmadığını görmek için izlemeniz gerekecek!


İzlemeye Değer

"The Bear" ile yeniyseniz endişelenmeyin ilk iki sezon Disney+'ta yayınlanmakta. Bu kaosa, drama ve ağız sulandıran yemeklere dalın ve bu diziyi izlenmesi gerekenler listenize ekleyin.


İster bir yemeksever olun ister etkileyici hikaye anlatımını seven biri, "The Bear" Sezon 3 size harika bir deneyim sunacak. Takvimlerinizi işaretleyin, alarmlarınızı kurun ve benzeri olmayan bir mutfak macerasına hazır olun!

6 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page