The Bear 4. sezon ne zaman çıkacak? The Bear 4. sezon hakkında merak edilen her şey!
top of page

The Bear 4. sezon ne zaman çıkacak? The Bear 4. sezon hakkında merak edilen her şey!

The Bear, popüler bir yemek temalı dram komedisi ve hayranlar 4. sezonunu sabırsızlıkla bekliyor. Henüz FX on Hulu tarafından resmi bir tarih açıklaması yapılmamış olsa da, yapımın hazırlıkları zaten Chicago'da devam ediyor ve resmi onayını geçtiğimiz aylarda sessizce almıştı. Jeremy Allen White, Ayo Edebiri ve Ebon Moss-Bachrach gibi oyuncuların geri dönmesi bekleniyor. 4. sezon, muhtemelen 3. sezonun sonundaki cliffhanger'a odaklanacak ve Sydney'nin kariyer seçimi ile restoranın kaderini ele alabilir.

The Bear 4. sezon ne zaman

FX’in popüler komedi(!) dizisi The Bear, yemek, aile, angarya işin eziyeti ve aciliyet duygusunun güzelliği hakkında. Genç şef Carmen, hem The Original Beef of Chicagoland’i hem de kendisini dönüştürmek için mücadele ederken, sonunda seçilmiş ailesi olarak ortaya çıkan kaba saba bir mutfak ekibiyle birlikte çalışır. Dizi, en iyi restoranlarda çalışmış, çok yetenekli genç bir şef olan Carmen Berzatto’nun aile restoranını işletmek üzere Chicago’ya dönmesiyle başlıyor. Sonrası ise izleyenler için muhteşem bir serüven.


Dizi Kadrosu

Dizi kadrosunda bir değişiklik beklenmiyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa bile bunu kesin bir şekilde söyleyebiliriz. Çok büyük bir sürprizle değişim olursa bizi takip ederek öğrenebilirsiniz.


Yayın Tarihi: The Bear 4. sezon ne zaman çıkacak?

FX ve Hulu, henüz resmi bir açıklama yapmadı, ancak yapımcılar 4. sezonun hazırlıklarına başladı. Eğer önceki sezonların yayın tarihlerine bakarsak, The Bear 4. sezonunu Haziran 2025 civarında bekleyebiliriz.


Yemek, dram ve komedinin harmanlandığı bu lezzetli diziyi takip etmeye devam edin. The Bear, yemek dünyasının içindeki insan hikayelerini anlatmaya devam ediyor!

3 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page