top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

The Bob's Burgers Movie Devam Filmi Yolda

The Bob's Burgers Movie, 2013 yılından beri yayınlanan aynı adlı animasyon televizyon dizisinin sinema uyarlamasıdır. Film, Belcher ailesinin, restoranlarının önündeki bir çatlak nedeniyle geçim sıkıntısı çekmesi ve bu çatlağın gizemli bir mağaraya açılması üzerine yaşananları konu alıyor.

The Bob's Burgers Movie

Filmin yönetmenliğini Bernard Derriman ve Loren Bouchard üstleniyor. Oyuncu kadrosunda H. Jon Benjamin, John Roberts, Dan Mintz, Eugene Mirman ve Kristen Schaal yer alıyor.


The Bob's Burgers Movie, 2022 yılında vizyona girdi ve eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Film, gişede de başarılı oldu ve dünya çapında 128 milyon dolar hasılat elde etti.

Film, Belcher ailesinin sevgi dolu ve komik hikayesini ekranlara taşıyor. Aile, zorluklara rağmen her zaman bir arada kalmayı başarıyor ve bu durum film boyunca izleyicilere ilham veriyor. Filmin müzikleri de çok iyi ve filmin atmosferine çok iyi uyuyor.


The Bob's Burgers Movie, animasyon severlere ve Belcher ailesini sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Film, eğlenceli, komik ve ilham verici bir hikaye sunuyor.

İşte The Bob's Burgers Movie hakkında bazı yorumlar:

  • "The Bob's Burgers Movie, animasyon severlere ve Belcher ailesini sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Film, eğlenceli, komik ve ilham verici bir hikaye sunuyor." - Rotten Tomatoes

  • "The Bob's Burgers Movie, televizyon dizisinin ruhunu tam olarak yakalamış bir film. Aile, arkadaşlık ve sevgi hakkında dokunaklı bir hikaye sunuyor." - The New York Times

  • "The Bob's Burgers Movie, yaz için mükemmel bir film. Eğlenceli, komik ve ilham verici bir hikaye sunuyor." - The Hollywood Reporter

Bu başarının ardından, filmin yaratıcıları bir devam filmi üzerinde çalışmaya başladıklarını duyurdular. Devam filminin konusu henüz belli değil, ancak ilk filmin kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor. Filmin 2024 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

The Bob's Burgers Movie'nin devam filminin gelecek olması, hayranları heyecanlandırdı. Filmin ilk filmi, Belcher ailesinin sevgi dolu ve komik hikayesini ekranlara taşıdı. Aile, zorluklara rağmen her zaman bir arada kalmayı başardı ve bu durum film boyunca izleyicilere ilham verdi. Devam filminde de Belcher ailesinin hikayesinin devam etmesi bekleniyor. Ailenin yeni maceraları ve zorluklarla nasıl başa çıktığı izleyicilere keyif verecek.

The Bob's Burgers Movie'nin devam filminin, ilk film kadar başarılı olması bekleniyor. Filmin yaratıcılarının ilk filmin ruhunu yakalaması ve izleyicileri güldürmesi bekleniyor. Devam filminin, animasyon severler ve Belcher ailesini sevenler tarafından beğenilmesi bekleniyor.

6 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page