The Boys 4. sezon 7. bölüm ne zaman yayınlanacak? Saat kaçta çıkacak?
top of page

The Boys 4. sezon 7. bölüm ne zaman yayınlanacak? Saat kaçta çıkacak?

Amazon Prime Video’nun popüler süper kahraman dizisi The Boys, 4. sezonuyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. 6 bölüm geride kaldı ve şimdi gözler 7. bölümde. İşte 7. bölüm yayın tarihi ve bölüm hakkında merak edilenler.

The Boys 4. sezon 7. bölüm ne zaman

Yeni bölümde neler olacağı konusunda spekülasyonlar hız kazandı. Kimler hayatta kalacak? Kimler ihanet edecek? Ve tabii ki, yeni bir süper kahramanın sahneye çıkması bekleniyor. İzleyiciler, dizinin yaratıcılarından daha fazla sürpriz ve aksiyon bekliyor.


The Boys 4. sezon 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Amazon Prime Video’nun sevilen dizisi The Boys, 13 Haziran’da 4. sezon bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıktı. İlk bölümler dünya genelinde milyonlarca Amazon Prime üyesi tarafından izlendi. 6 bölüm geride kaldı ve şimdi heyecanla 7. bölüm bekleniyor. The Boys 4. sezon 7. bölüm, 11 Temmuz Perşembe günü Amazon Prime Video platformunda yer alacak. Dizinin 7. bölümünün saat kaçta yayınlanacağını merak edenler için bölüm saat 15.00'de yayınlanacak.


Dizi eleştirmenleri, 4. sezonun genel olarak başarılı olduğunu belirtiyor. Karakter gelişimleri, senaryo ve görsel efektler övgü alıyor. Ancak bazı eleştirmenler, hikayenin bazı noktalarda karmaşıklaştığını ve karakterlerin arasındaki ilişkilerin daha derinlemesine işlenmesini istiyor.


Sizin için bu sezon nasıl ilerliyor? Yorumlara bekliyoruz.

62 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page