top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

The Boys 4. sezon resmi çıkış tarihi açıklandı! The Boys 4. sezon ne zaman yayınlanacak?

Heyecanla beklenen an geldi çattı, The Boys'un dördüncü sezonunun resmi çıkış tarihi açıklandı! Süper kahraman dizilerinin karanlık ve mizahi yüzünü gösteren, Amazon Prime Video'nun sevilen dizisi The Boys, yeni sezonuyla 13 Haziran'da geri dönüyor.

The Boys 4. sezon ne zaman

The Boys'un Dönüşü

Dizi, süper kahramanların gerçek dünyadaki etkilerini ve karanlık yönlerini gözler önüne sererek, izleyicilere alışılmışın dışında bir deneyim sunuyor. Homelander, Billy Butcher ve ekibinin maceraları, dördüncü sezonla birlikte daha da çılgın bir hal alacak gibi görünüyor.


Ne Bekleyebiliriz?

Dizinin üçüncü sezonunda yaşanan olayların ardından, Homelander’ın (Antony Starr) kontrolü altında daha da güçlenen Victoria Neuman (Claudia Doumit) ve The Boys ekibinin dünyayı kurtarmak için verdiği mücadele, dördüncü sezonda da devam edecek. Karl Urban, Jack Quaid, Erin Moriarty gibi sevilen oyuncuların yanı sıra, yeni sezonda Susan Heyward ve Valorie Curry gibi yeni isimler de kadroya katılıyor.


The Boys 4. sezon resmi çıkış tarihi ve Ddtaylar

Yeni sezonun ilk üç bölümü 13 Haziran’da yayınlanacak ve toplam sekiz bölümden oluşacak. Her hafta yeni bölümlerle devam edecek olan dizi, 18 Temmuz’da sezon finaliyle son bulacak. Dizi Amazon Prime Video üzerinden izlenebilecek.


“The Boys”, süper kahramanların arkasındaki gerçekleri ve karanlık sırları gözler önüne sererek, izleyicilere alışılmışın dışında bir deneyim sunuyor. Dördüncü sezonun da en az önceki sezonlar kadar konuşulacağı ve tartışılacağı şimdiden kesin gibi.


Peki, siz bu yeni sezon hakkında neler düşünüyorsunuz? "The Boys"un dördüncü sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın

229 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page