top of page

The Fall of the House of Usher Dizisinden İlk Görseller Yayınlandı

Netflix, Edgar Allan Poe'nun klasik korku öyküsü "The Fall of the House of Usher"ın bir televizyon dizisi olarak uyarlanacağını duyurdu. Dizi, 2023 yılında yayınlanacak. Diziden ilk görseller yayınlandı. Görseller, Usher kardeşlerin yaşadığı kasvetli ve gotik malikaneyi gösteriyor. Görseller ayrıca, Usher kardeşlerin ruhsal ve fiziksel olarak hasta olduklarını da gösteriyor.

The Fall of the House of Usher

Diziyi Mike Flanagan yönetecek. Flanagan, "The Haunting of Hill House" ve "The Haunting of Bly Manor" gibi korku dizilerinin yaratıcısıdır. Dizi, Usher kardeşlerin gizemli ölümlerini araştıracak. Kardeşlerin ölümünün nedeni, malikanedeki doğaüstü güçler mi yoksa kardeşlerin kendi ruhsal sorunları mı? Dizi hayranları, ilk görselleri görünce çok heyecanlandılar. Dizi hayranları, dizinin korkunç ve gerilim dolu olacağını söylediler. Dizi hayranları, dizinin Mike Flanagan'ın diğer dizileri kadar iyi olacağını umuyor.


Dizi Hayranlarının Yorumları "The Fall of the House of Usher"ın ilk görselleri yayınlandıktan sonra dizi hayranları çok heyecanlandı. Dizi hayranları, dizinin korkunç ve gerilim dolu olacağını söylediler. Dizi hayranları, dizinin Mike Flanagan'ın diğer dizileri kadar iyi olacağını umuyor.

The Fall of the House of Usher

* "Bu dizi çok korkunç olacak gibi görünüyor. Mike Flanagan'ın diğer dizilerini çok seviyorum, bu yüzden bu diziyi de çok seveceğime eminim." * "The Fall of the House of Usher"ın ilk görselleri çok iyi görünüyor. Dizi çok gerilim dolu olacak gibi görünüyor. Bu diziyi sabırsızlıkla bekliyorum." * "Mike Flanagan'ın diğer dizileri gibi bu diziden de çok korkacağıma eminim. Bu diziyi kesinlikle izlemeliyim." Dizi, 2023 yılında Netflix'te yayınlanacak.

8 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page