top of page

The Last Of Us: 2. Bölüm İncelemesi

"The Last of Us" dizisi, kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalışan insanların hikayesini anlatan unutulmaz bir yapım olarak biliniyor. İlk bölüm, oyuncuları müthiş bir hikayeye ve gerçekçi karakterlere bağlayan etkileyici bir deneyimin girişini bize göstermişlerdi. Bu nedenle, "The Last of Us"un ikinci bölümde merakla bekleniyordu ve izleniyor.

İkinci bölüm, önceki sezona bağlı olarak başlıyor ve bu sefer Ellie karakteri hikayede iyice yer edinmeye başlayarak bu kaotik dünyada yaptığı ufak mizahlarla müdahale ederek bizleri biraz rahatlatıyor. Joel ve Ellie'nin hayatta kalma mücadelesine tanık oluyoruz. İkinci bölümde en büyük farkı ise, yeni karakterlerin diziye dahil olarak olayların genişlemesi, ilginçleşmesi.


İkinci bölümde, Joel ve Ellie ile birlikte Dina, Jesse ve Tommy gibi yeni karakterler de yer alıyor. Yeni karakterler, hikayeye yeni bir boyut katıyor ve dizinin evrenini daha da zenginleştiriyor. Ayrıca, oyuncuların favori karakterlerinden biri olan Ellie'nin hikayesi de ikinci bölümde daha da ilginç bir hale geliyor.

Dizinin yapım değerleri, birinci sınıf. Kıyamet sonrası dünya, gerçekçi bir şekilde tasvir edilmiş ve yapım kalitesi oldukça yüksek. Yapılan işçilik ve ayrıntılar, izleyicileri hayran bırakacak kadar iyi. Ayrıca, dizide kullanılan müzikler ve ses efektleri de hikayeyi daha da zenginleştiriyor.


Özellikle ses bu bölümde mükemmel kullanılmış. Ufak tınılar, uzaktan gelen ani ama olağan gürüNen çığlıklar. Dizinin akıcı hengamesi arasında bizleri daha da dizinin hikayesi içine sokmayı başarıyor.


Ancak, dizinin hikayesi bazı izleyiciler tarafından eleştiriliyor. Bazıları, hikayenin bazı kısımlarının fazla şiddetli olduğunu düşünüyorlar. Diğerleri ise, hikayenin zayıf olduğunu ve ilk sezonla kıyaslandığında hayal kırıklığı yarattığını düşünüyorlar.

Genel olarak, "The Last of Us" ikinci bölümü, dizi hayranlarına bekledikleri kalitede bir deneyim sunuyor. Dizinin hikayesi belki de hayranları ikiye böldü, ancak yapım değerleri ve karakterlerin gelişimi, diziyi daha da zenginleştiriyor. Dizi ikinci bölüm ile oldukça başarılı olarak devam ediyor.


10 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page