top of page

The Last of Us Dizisi Çok Beğenildi | Hangi Platformdan İzleyebiliriz?

Güncelleme tarihi: 22 Şub 2023

The Last of Us dizisi orijinalinde Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun, post-apokaliptik bir dünyada geçmektedİr ve oyuncunun, Joel adlı bir adamı yöneterek hikayeyi oynadığı bir oyundur. 2023 yılında yayımlanan dizi oyunla aynı hikayeye sahip. HBO'nun yapımcılığını üstlendiği dizi ilk iki bölümü ile çok büyük ilgi odağı oldu.

Dizinin hikayesi oyunda olduğu gibi Joel'in üzerinden ilerliyor. Dizi bir virüs nedeniyle insanların çoğunun öldüğü ve kalanların ise zombi gibi yaratıklar haline geldiği bir dünyada hayatta kalmaya çalışmasını konu almaktadır. Joel, bir gün Ellie adlı bir kızı koruma altına alır ve birlikte yolculuklarına başlarlar. Ellie, virüsten etkilenmemiş bir insandır ve dünyada hayatta kalmak için önemli bir rol oynar.


Oyunun grafikleri ve ses efektleri harikaydı dizide bunu devam ettirmiş. Gerçekçi bir dünya hissiyatı başarıyla yerine getirilmiş. Ayrıca, dizinin hikayesi gerçekten etkileyici ve oyuncular duygusal olarak da hikayeye bağlılar. Dizi HBO tarafından yapılıyor ve ilk bölümü ile oldukça başarılı puanlama aldı.


Sonuç olarak, The Last of Us gerçekten harika bir oyun ve aynı seviyede bir dizi olmayı başarıyor gibi gözüküyor.. Dizinin hikayesi, görüntüleri, ses efektleri ve oyunculuklar gerçekten etkileyici.


The Last of Us Dizisini Nereden İzleyebiliriz?

Dizi HBO Max üzerinden yayınlanmakta fakat Türkiye'de BluTV üzerinden izleyebilirsiniz. Dizi haftalık olarak yayınlanacak.


Dizinin oyuncu kadrosunda, Bella Ramsey (Ellie), Pedro Pascal (Joel), Gabriel Luna (Tommy), Anna Torv (Tess) ve Nick Offerman (Bill) gibi oyuncular yer alıyor.


Dizinin ilk bölümü, HBO Max'ta 4,7 milyon seyirciye ulaşarak 2010 sonrası House of the Dragon dizisinden sonra en büyük ikinci açılışı yaptı. Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. İlk bölümü 16 Ocak tarihinde yayınlanan dizi haftalık olarak yayınlanmaya devam ediyor.


Daha önce oyununu oynadıysanız dizisini kaçırmamanızı şiddetle öneriyoruz.




30 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page