top of page

The Last of Us Hayranlarını Büyüleyecek Bir Final: 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

The Last of Us dizisi yılın en çok beklenen dizilerinden biri oldu ve sezon finali olan 9.Bölüm ile nihayet yolun sonuna geldik. Bölümün resmi fragmanı yayınlandı ve hayranlara bu epik finalde neler olacağına dair bir fikir veriyor.

Fragman, gergin bir müzik ve Joel ile Ellie'nin karanlık ve ürkütücü bir ormanda yürürken çekilmiş bir fotoğrafıyla açılıyor. Her geçen bölümde aralarındaki bağın daha da güçlendiği açık.


Fragman ilerledikçe, risklerin giderek arttığını görüyoruz. Yoğun aksiyon sahnelerinin kısa kesitleri var. Şimdiye kadarki en zorlu mücadeleyle karşı karşıya oldukları açık.


Fragman, Joel ve Ellie'nin son sahnedeki dramatik bir notla sona eriyor. Ellie, "Başladığımız işi bitirelim" diyor ve Joel, kafasıyla onaylayarak yanıt veriyor. Bu, ilişkilerinin gücünü ve bunu sonuna kadar görmek zorunda oldukları kararlılığı özetleyen güçlü bir an.


Genel olarak, Bölüm 9'un fragmanı, hayranları koltuklarının kenarında bırakacak destansı ve duygusal bir final vaat ediyor. Şimdiye kadar inanılmaz bir yolculuk oldu ve her şeyin nasıl biteceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.


51 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

ความคิดเห็น

ได้รับ 0 เต็ม 5 ดาว
ยังไม่มีการให้คะแนน

ให้คะแนน
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page