top of page

The Man from Earth 3 çıkacak mı? The Man from Earth 3'ün Sırları: yayın tarihi, hikaye ve teoriler

The Man from Earth, Jerome Bixby tarafından yazılan bir 2007 yapımı bilim kurgu filmidir. Film, 14.000 yıllık bir "mağara adamı"nın tarih boyunca yaşadığını iddia eden üniversite profesörü John Oldman’ın hikayesini anlatır. Film, tamamen diyalogdan oluşur ve Oldman’ın veda partisi sırasında evinin içinde ve çevresinde geçer.

The Man from Earth 3 çıkacak mı?

Oldman’ın meslektaşları, onun hikayesine inanmazlar ama çalışma hipotezi olarak kabul ederler ve onun gerçek niyetlerini anlamaya çalışırlar. Oldman, Sümer, Babil, Buda’nın bir öğrencisi, Van Gogh’un bir arkadaşı ve daha birçok kişi olduğunu söyler. Film, Oldman’ın meslektaşlarından birinin ona silah doğrultmasıyla sona erer. Film, internet üzerinden yaygın bir şekilde dağıtıldığı için tanınmıştır. Film daha sonra bir tiyatro oyununa uyarlanmıştır.


Filmde evrim, din, sanat, edebiyat, bilim ve ahlak gibi çeşitli konuları kapsayan büyüleyici ve ilgi çekici diyaloglar yer almaktadır. John, Taş Devri, antik Mezopotamya, klasik Yunanistan, ortaçağ Avrupa ve modern Amerika gibi farklı çağlarda yaşadığına dair anılarını anlatıyor. Buda, İsa, Kristof Kolomb, William Shakespeare ve Vincent van Gogh gibi birçok tarihi figürle tanıştığını ve etkileşimde bulunduğunu iddia ediyor. Ayrıca tespit edilmekten nasıl kaçındığı, yalnızlıkla nasıl başa çıktığı, ölümle nasıl baş ettiği gibi bazı sırlarını da açığa çıkarıyor. John her on yılda bir kimliğini değiştirerek yaşamına devam eder.


The Man from Earth serisinin ilk filmi 2007'de, devamı olan The Man from Earth: Holocene ise 2017'de izleyiciyle buluştu. Bu sıradışı bilim kurgu serisi, John'un her 10 yılda bir yer değiştirme temasını takip ediyor. o yüzden 2027 yılında yeni bir film çekilebilir. Ancak şu ana kadar The Man from Earth 3 ile ilgili resmi bir duyuru veya onay yok.

2.059 görüntüleme2 yorum

2 comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Convidado:
28 de jun.
Avaliado com 5 de 5 estrelas.

Mükemmel bir film felsefi ve ucu açık

Curtir
Convidado:
01 de jul.
Respondendo a

2. Film çok kötü

Curtir
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page