top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

The Night Manager Dizisinin İkinci Sezonu Hakkında Yeni Gelişmeler

"The Night Manager" dizisi, 2016 yılında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan bir TV dizisidir. Dizinin ilk sezonu, 2016 yılında yayınlandığında büyük bir başarı elde etmiş ve eleştirmenler tarafından övgü almıştı. Dizi, BBC ve AMC ortak yapımı olarak hayata geçirildi ve yönetmenliğini Susanne Bier üstlendi.

Dizinin konusu, John le Carré tarafından yazılan aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Hikaye, Jonathan Pine adlı bir eski askerin, gizli bir görevle karanlık bir dünya olan uluslararası silah tüccarlığı dünyasına sızmasıyla başlıyor. Bu görev sırasında, Pine, işadamı Richard Roper'ın kötü niyetli planlarına şahit oluyor ve onun çökertilmesi için bir plan hazırlıyor.


Dizide, Tom Hiddleston Jonathan Pine'ı, Hugh Laurie ise Richard Roper'ı canlandırıyor. Ayrıca Olivia Colman, Angela Burr karakteriyle dizide yer alıyor. Dizinin ilk sezonu, Emmy Ödülleri'nde 12 dalda aday gösterildi ve 3 ödül kazandı.


Dizinin hayranları, uzun zamandır ikinci sezonun geleceği hakkında merak içindeler. İlk sezonun büyük bir başarı elde etmesine rağmen, ikinci sezonun ne zaman yayınlanacağı hala belirsizliğini koruyor. Ancak, dizinin yapımcılarından Simon Cornwell, ikinci ve üçüncü sezonların yapımına ilişkin planları olduğunu ve bu planları gerçekleştirmek için çalıştıklarını belirtmiştir.

ikinci sezonun neler içereceği konusunda da meraklılar. İlk sezonun sonunda, Richard Roper'ın cezalandırılması ve Angela Burr'ın onun hüküm giymesini sağlaması bekleniyordu. Ancak, dizinin yaratıcısı David Farr, ikinci sezonun hikayesinin ilk sezondan bağımsız olacağını ve John le Carré'nin diğer romanlarından esinlenileceğini söyledi. Bu nedenle, ikinci sezonun hikayesi tamamen yeni olacak ve ilk sezondan farklı bir açıdan ele alınacak.

Tom Hiddleston'ın Jonathan Pine olarak geri döneceği konusunda da meraklılar. Ancak, henüz resmi bir açıklama yapılmamış ve oyuncuların geri dönüp dönmeyeceği hala belirsizliğini koruyor. Tom Hiddleston, geçmişte yaptığı açıklamalarda, karakteri canlandırmaya hazır olduğunu belirtmişti.

17 görüntüleme0 yorum

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page