top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

The Strangers: Chapter 1 fragmanı yayınlandı! Ne zaman vizyona girecek?

Korku sinemasının kült serilerinden biri olan The Strangers, yeni bir filmle geri dönüyor. The Strangers: Chapter 1, 2008 yılında vizyona giren ve evlerine saldıran üç maskeli yabancıyla mücadele eden bir çiftin hikayesini anlatan The Strangers'ın devam filmi olarak karşımıza çıkıyor.

The Strangers: Chapter 1

Bu sefer, Kuzeybatı Pasifik'te yeni bir hayata başlamak için yola çıkan bir çiftin Oregon'da arabası bozulur. Geceyi izole bir Airbnb'de geçirmek zorunda kalırlar ve burada da üç maskeli yabancının saldırısına uğrarlar. Bu yabancılar, hiçbir acıma duygusu olmadan ve hiçbir sebep göstermeden kurbanlarını dehşete düşürürler.


The Strangers: Chapter 1, Bryan Bertino'nun yazdığı Renny Harlin'in yönettiği The Strangers'ın hikayesine dayanıyor. Senaryosunu Alan R. Cohen ve Alan Freedland'ın kaleme aldığı filmde, Madelaine Petsch, Froy Gutierrez, Gabriel Basso ve Ema Horvath gibi genç oyuncular rol alıyor. Filmin yapımcıları arasında Courtney Solomon, Mark Canton, Christopher Milburn, Gary Raskin, Alastair Burlingham ve Charlie Dombek bulunuyor.


The Strangers: Chapter 1, 17 Mayıs 2024'te ülkemizde de vizyona girecek. Film hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın!

Resmi fragmanı izle

14 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page