top of page

TOGG T10X Sahipleri İçin Heyecan Verici Yenilik: D-Smart GO Özelliği

Türkiye’nin otomobil piyasasında yer edindiği TOGG, kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşıyor. TOGG T10X, artık D-Smart GO’nun sunduğu 100’ü aşkın canlı TV kanalına ev sahipliği yapıyor. Bu yenilik, TOGG’un dijital deneyim platformu Trumore ve uygulama mağazası Tru.Store aracılığıyla sunuluyor ve kullanıcılara sadece bir dokunuşla geniş bir eğlence dünyasının kapılarını aralıyor.

TOGG T10X D-Smart GO Özelliği

Eğlenceyi Yollara Taşıyın

Yolculuklar artık çok daha eğlenceli! D-Smart GO ile TOGG T10X sahipleri, sevdikleri filmleri, popüler dizileri, canlı spor müsabakalarını ve çok daha fazlasını araçlarının konforunda izleyebilecekler. Üstelik bu özellik, TOGG’un güvenlik odaklı yaklaşımı sayesinde sadece park halindeyken değil, hareket halindeyken de yolcu ekranından devam ediyor.


Güvenlik ve Konfor Bir Arada

TOGG T10X’in akıllı cihazında D-Smart GO, güvenlik ön planda tutularak sadece park halindeyken izlenebilecek. Araç hareket ettiğinde, sürücü ekranı otomatik olarak kapanacak ve yayın yolcu ekranından devam edecek4. Bu özellik, hem sürüş güvenliğini korurken hem de yolcuların yolculuk boyunca eğlenmelerini sağlıyor.


12 Ay Ücretsiz Erişim

En güzel yanı, TOGG kullanıcıları Trumore uygulaması üzerinden D-Smart GO’ya 12 ay boyunca ücretsiz erişim sağlayabilecekler4. Bu sayede, TOGG sahipleri bir yıl boyunca yüzlerce yeni film, dizi, belgesel ve çocuk içeriğini keşfetme fırsatı bulacaklar.


TOGG T10X ve D-Smart GO iş birliği, teknoloji ve konforu birleştirerek, sürüş deneyimini zenginleştiren bir adım olarak öne çıkıyor. Türkiye’nin otomotiv sektöründeki yenilikçi yüzü TOGG, bu özelliğiyle kullanıcılarına sadece bir otomobilden daha fazlasını sunuyor.

9 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page