top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Tron: Ares ne zaman çıkacak? Dijital dünyanın yeni yıldızı ne zaman gösterime giriyor?

Bilim-kurgu severlerin merakla beklediği an geldi çattı! 80’lerin kült bilim-kurgu filmi Tron’un yeni devam filmi “Tron: Ares” için geri sayım başladı. Joachim Rønning’in yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde Jared Leto’nun yer aldığı film, sinema dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor.

Tron: Ares ne zaman çıkacak?

Peki, bu dijital maceranın yeni bölümü ne zaman vizyona girecek? Disney, CinemaCon fuarı öncesinde yaptığı açıklamayla “Tron: Ares” filminin 10 Ekim 2025 tarihinde sinemaseverlerle buluşacağını duyurdu. Bu tarih, şimdiden tüm takvimlerde işaretlenmeli!


Filmin yönetmen koltuğunda oturan Joachim Rønning, daha önce “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” ve “Maleficent: Mistress of Evil” gibi büyük bütçeli yapımlarla tanınmıştı. “Tron: Ares” ile Rønning, bilim-kurgu türüne kendi damgasını vurmayı hedefliyor.


Jared Leto’ya, Greta Lee, Evan Peters, Cameron Monaghan ve Jodie Turner-Smith gibi yetenekli isimlerin eşlik ettiği film, Tron serisinin önceki filmlerinden farklı bir konsepte sahip. İlk Tron filmi, Jeff Bridges’ın canlandırdığı Kevin Flynn’in dijital dünyaya çekilmesini konu alırken, “Tron: Ares” bu kez bir yazılımın gerçek dünyaya adım atmasını ele alacak.


Beklentiler yüksek ve sorular havada uçuşuyor: Acaba “Tron: Ares”, serinin önceki filmleri gibi klasikleşecek mi? Yeni film, dijital dünyanın sınırlarını nasıl zorlayacak? Ve en önemlisi, Jared Leto’nun performansı nasıl olacak?


Tüm bu soruların cevabını bulmak için 2025 yılının Ekim ayını sabırsızlıkla bekliyoruz. “Tron: Ares”, dijital dünyanın sınırlarını zorlayan bir macera vaat ediyor. Bu heyecanı kaçırmak istemeyeceksiniz.

8 görüntüleme0 yorum

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page