TRT'nin Yeni Dijital Platformu Tabii Erişime Açıldı | Tabii Hakkında Bütün Detaylar | Nasıl İzlenir?
top of page

TRT'nin Yeni Dijital Platformu Tabii Erişime Açıldı | Tabii Hakkında Bütün Detaylar | Nasıl İzlenir?

Güncelleme tarihi: 5 Ağu 2023

Tabii isimli uluslararası dijital platform, Türkiye'nin kamu yayıncısı TRT tarafından geliştirilmiştir. 7 Mayıs 2023 tarihinde yayın hayatına başlayan platform, Türkiye'deki kullanıcılara ilk etapta ücretsiz ve çeşitli içerikleri içinde barındırıyor.


Aksiyondan komediye, tarihi dramadan animasyona kadar birçok türde içerik, seslendirme seçenekleriyle İngilizce, İspanyolca, Arapça ve Urduca dillerinde izleyicilerle buluşacak.


"Tabii"nin hedefi, yüksek kaliteli yapımlar dendiğinde akla ilk gelen dijital platform olmak ve Türkiye'den dünya çapında benzersiz hikayeleri izleyicilerle buluşturmak. Platform, zamanı ve mekanı aşan hikayesiyle "Rumi", gelişen Türk havacılığının isimsiz kahramanlarını anlatan "Hür", oklarıyla düşmanlarına karşı amansız bir mücadele veren gençlerin maceralarını anlatan "Tozkoparan" gibi yapımları içerecek. İlk etapta 23 yapım ile yayına başlayacak olan platform, farklı cihazlardan erişilebilir olacak.


"Tabii"nin Genel Müdürü İbrahim Eren Sobacı, dünya genelinde hızla büyüyen dijital yayıncılık sektöründe adil bir dünya mümkün olabileceğine inandıklarını söyleyerek, TRT olarak uzun süredir titizlikle çalıştıkları bu projenin uluslararası alanda Türkiye'nin yeni bir markası olacağını ifade etmiştir.


"tabii"ye "www.tabii.com" adresinden ve mobil uygulamalardan ulaşılabiliyor. İlk etapta Türkiye'deki kullanıcılara ücretsiz olan platformda aksiyondan komediye, tarihi dramadan animasyona kadar birçok içerik izleyiciyle buluşuyor.


"Tabii" benzersiz yapımlara ev sahipliği yapıyor. Tabii'de 19 benzersiz hikaye daha yer alıyor. Bu yapımlar şu şekilde:

Adalet, Akif, Aşkımız Yeter, Dayton, Hay Sultan, Kızılelma Bir Fetih Öyküsü, Koyu Beyaz, Küçük Dahi İbn-i Sina, Modern Doğu Masalları, Organizasyon Bizim İşimiz, Son Gün, Yangın Günleri Independenta, Yardımcı Oyuncu, Üniversdeli, Eyvah Ramazan Bey, Bılt More Oteli Cinayeti, Metamorfoz, Serhat, Şanzelize Düğün Salonu, Şebeke, Derin Mor, Kapı, Mahsusa, Yeşil Deniz Milenyum, Bozkır Arslanı Celaleddin


Tabii platformu hakkında yurt dışı yayın tarihi, ne zaman TV uygulaması geleceği ve yeni içerikler hakkında bütün açıklanacak bilgileri kaçırmamak için sitemize abone olabilir veya bizi Instagram hesabımızdan buraya tıklayarak takip edebilirsiniz.


267 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page