top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

TRT'nin yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı yakında başlıyor! Mehmed: Fetihler Sultanı fragmanı, çıkış tarihi ve hakkında bilinen her şey!

TRT, Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu Fatih Sultan Mehmet'in hayatını konu alan yeni bir dizi hazırlıyor. Dizinin adı ''Mehmed: Fetihler Sultanı''

Mehmed: Fetihler Sultanı

Dizinin henüz açıklanmadı. Detaylar için bizi takip etmeye devam edin!


Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi ne zaman baskıyı?

Dizinin ilk bölümü, 2024 yılının ilk aylarında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.


Dizi, Fatih Sultan Mehmet'in çocukluğundan başlayarak, İstanbul'un fethini ve sonrasındaki yaşamını konu alacak. Dizinin, Fatih Sultan Mehmet'in askeri ve siyasi dehasını, liderlik özelliklerini ve insanlığını gözler önüne sermesi bekleniyor.


Dizinin yapımcıları, dizinin uluslararası bir proje olmasını ve dünyanın her yerinden izleyicilere ulaşmasını hedefliyor.


Dizinin yayınlanmasına sayılı günler kala, izleyiciler arasında büyük bir heyecan yaşanıyor. Dizinin, Türk ve Müslüman tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet'i doğru ve etkileyici bir şekilde yansıtması bekleniyor.


Dizinin fragmanında Hazreti Muhammed'in İstanbul’un fethini müjdelediği “İstanbul muhakkak fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, o ordu ne güzel ordudur" hadis-i şerifinin aktarıldığı sahne yer alıyor.

Mehmed: Fetihler Sultanı resmi fragmanı izle

122 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page