top of page

TRT Tabii'den yeni dizi: Derin Mor fragmanı yayınlandı!

TRT'nin uluslararası dijital platformu Tabii, 22 Aralık Cuma günü yeni bir bilim kurgu dizisini izleyiciyle buluşturacak. Derin Mor adlı dizi, güneşte meydana gelen bir patlamanın ardından dünyayı yaşanmaz hale getirmesiyle başlayan kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor.

Derin Mor dizis

Derin Mor, kıyamet sonrası bir dünyanın zorluklarını ve bu zorluklar karşısında insanlığın verdiği mücadeleyi gözler önüne seriyor. Dizide, hayatta kalma mücadelesi veren insanların yanı sıra, bu yeni dünyada ortaya çıkan yeni düzen ve güç mücadeleleri de anlatılıyor.


Dizinin başrollerinde Deniz Celiloğlu, Nilperi Şahinkaya, Tuğçe Talu ve Zümre Ertürk yer alıyor. Celiloğlu, dünyayı kurtarmak için çabalayan bir bilim insanını, Şahinkaya ise Celiloğlu'nun karısını canlandırıyor. Talu ve Ertürk ise dizide Celiloğlu'nun kızını ve kız arkadaşı rolünde karşımıza çıkıyor.


Dizinin yönetmenliğini Mahmut Fazıl Coşkun üstleniyor. Coşkun, daha önce TRT'de yayınlanan ve beğenilen diziler arasında yer alan "Kehribar" ve "Bir Zamanlar Çukurova"nın da yönetmenliğini yapmıştı.


Derin Mor, TRT Tabii'de 22 Aralık Cuma günü yayınlanacak.


Derin Mor resmi ragmanı izle

Derin Mor'un fragmanı, kıyamet sonrası dünyanın zorluklarını ve bu zorluklar karşısında insanlığın verdiği mücadeleyi gözler önüne seriyor. Fragmanda, hayatta kalmak için mücadele eden insanlar, yeni düzen ve güç mücadeleleri ve dünyayı kurtarmak için çabalayan bilim insanları görülüyor.


Fragman, izleyicilerin merakını uyandıracak ve onları Derin Mor'u izlemeye teşvik edecek nitelikte.

124 görüntüleme2 yorum

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Dec 10, 2023
Rated 4 out of 5 stars.

biraz amerikan vari olmuş sanki

Like

Guest
Dec 10, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

guzel diziye benziyor

Like
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page