top of page

TRT Tabii Nereden İzlenir? Ücretli mi? Hangi Platformlardan İzlenebilir? Tabii TV Uygulaması Var Mı?

Güncelleme tarihi: 5 Ağu 2023

Tabii, TRT'nin uluslararası dijital platformudur. Platform ilk aşamada Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Urduca ve Arapça dillerindeki içeriklerden oluşacak. Tabii platformuna internet sitesinden ulaşarak yapımları izleyebileceksiniz.

Tabii platformunda birçok dizi ve film bulunmaktadır. Örneğin; Rumi, Organizasyon Bizim İşimiz, Adalet, Hür, Şebeke, Serhat, Yeşil Deniz Milenyum, Son Gün, Akif, Yangın Günleri İndependenta, Eyvah Ramazan Bey, İbni Sina ve Teşkilatı Mahsusa Trablus dizileri yer alıyor.


Ayrıca tabii.com uygulamasını App Store ve Play Store'dan indirebilirsiniz.


Nasıl üye olabilirim?

Tabii platformundaki içeriklere erişim sağlamak için e-posta hesabı üzerinden üyelik oluşturulması gerekiyor³. TRT Tabii dijital platformu için internet sitesine tıklayarak ve mail ile üye olarak 7 Mayıs'tan itibaren izleyebilirsiniz¹.


Hangi cihazlarda kullanabilirim?

TRT tabii şuanlık sadece tarayıcı üzerinden ve mobil cihazlardan ulaşılabilir durumda. Çok yakında televizyonlara gelecek.

Tabii ücretli mi? Ücreti ne kadar?

TRT tabii Türkiye’den izlemey isteyenler için ulaşım ilk başlarda ücretsiz olacaktır. 2023 sonları 2024 başı gibi platformun ücretli olacağı ve ne kadar olacağı belirlenecek.


Tabii platformunda hangi içerikler mevcut?

Tabii platformunda birçok içerik bulunmaktadır. Örneğin; Modern Doğu Masalları, Koyu Beyaz, Son Gün, Kapı, Hay Sultan, Şanzelize Düğün Salonu, Derin Mor, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Küçük Dahi İbn-i Sina, Akif, Şebeke, Adalet, Aşkımız Yeter, Dayton ve Yangın Günleri dahil olmak üzere toplamda 184 yeni bölüm ile 30’un üstünde proje yer almaktadır.


Tabii platformu hakkında yurt dışı yayın tarihi, ne zaman TV uygulaması geleceği ve yeni içerikler hakkında bütün açıklanacak bilgileri kaçırmamak için sitemize abone olabilir veya bizi Instagram hesabımızdan buraya tıklayarak takip edebilirsiniz.


Bazı tabii orijinal içerikleri inceleme ve fragmanlarına buradan ulaşabilirsiniz.









2.448 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page