top of page

TUDUM Nedir? Netflix Tudum Etkinliğinde Duyurulan Tüm Fragmanlar, Özel İçerikler ve Sürprizler

Tudum kısaca Netflix'in açılışında çıkan ses. Bir dizi, veya film izlemek için Netflix'e girdiğimizde o yapımların başlangıcında duyduğumuz sesin yazılı hali Tudum. TUDUM: Hayranlara Yönelik Küresel Netflix Etkinliği ile Netflix hayranlarına gözde yıldızlar, yaratıcı isimler ile yepyeni ve heyecanlı bir etkinlikle bu gece karşımıza çıktı.

Netflix, hayranlarına bir nevi teşekkür anlamında düzenlediği bu etkinlikte 70’ten fazla film ve diziye yer veriyor. 3 saat sürecek etkinlikte Stranger Things, Bridgerton, The Witcher, La Casa De Papel ve Cobra Kai gibi yeni sezonlarıyla geri dönen popüler dizilerin yanı sıra Red Notice, Don’t Look Up, Extraction, The Harder They Fall ve The Old Guard gibi olay yaratan sayısız içerik izleyiciler ile buluşturulacak.

Etkinlik ile ilgili her şeyi bu yazının içinde bulabilirsiniz.


Aradığınız İçeriğe Buradan Direk Gidebilirsiniz.


Red Notice | TUDUM Özel Video

Interpol tarafından çıkarılan Kırmızı Bülten, dünya çapında en çok aranan kişileri bulup yakalamak için verilen küresel bir uyarıdır. Ancak cüretkâr bir soygun, FBI'ın en iyi profil uzmanı (Johnson) ile birbirine rakip iki suçluyu (Gadot, Reynolds) bir araya getirdiğinde neler olacağını kimse bilemez. Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'nun rol aldığı RED NOTICE 12 Kasım'da sadece Netflix'te:


Stranger Things 4 | Creel Evi

Hayranlara özel bu Tudum etkinliğinin en etkileyici ve beklenen fragmanı yayınlandı. Stranger Things 4. sezonuyla 2022’de geri dönüyor.

La casa de papel | 5. Kısım - Son 5 Bölüm Özel Klip

Netflix'in merakla beklenen başka bir yapımı olan La case de papel'de yeni görüntüler ile karşımızda. Bu seferki soygunun en değerli rehinesi altının kendisi. Yeni bölümlerden özel görüntüler yayınlandı. Yeni bölümler, 3 Aralık’ta Netflix'te.


Ozark: 4. Sezon | Resmi İlk Bakış

Byrde'ler geri döndü ve bu sefer bahisler hiç olmadığı kadar yüksekten açıldı. 1. ve 2. kısım 2022'de Netflix'te.


Bridgerton | TUDUM: 2. Sezona İlk Bakış

Birdgerton’lar yeniden hayatınızda. Skandallarla dolu 2. sezona ilk bakış, Shondaland’den geliyor. 2022 yılında Netflix’te yayında.


The Sandman | İlk Bakış

Neil Gaiman tarafından DC için yapılan muhteşem çizgi roman serisi The Sandman, Netflix dizisi olarak karşımıza çıkıyor. ''Düşler Lordu, ölümlüler tarafından yakalanıp hapsedildi. Şimdi esaretten kurtulmuş olsa da tüm bu sıkıntıların sadece bir başlangıç olduğunu fark etmesi uzun sürmeyecek.''

Dizinin yapımcıları Neil Gaiman, Allan Heinberg ve David S. Goyer. Merakla beklenen The Sandman, yakında Netflix'te.

Cobra Kai: 4. Sezon | Tarih Duyurusu

31 Aralık'ta Valley ruhunu korumak için verilen savaş yeniden başlıyor. Yeni ittifaklar, muhteşem büyüklükte tehditler ve herkesin merak ettiği bir soru: All Valley Turnuvası'nda kazanan taraf hangisi olacak? Cobra Kai 31 Aralık'ta Netflix'te.


Extraction 2 | Resmi Tudum Tanıtım Fragmanı | Netflix

Chris Hemsworth'ün hayat verdiği kahraman Tyler Rake, cesur paralı asker. Ölümcül bir görevde iken kaybolmuştu. Fakat şimdi tekrar geri dönüyor. Yönetmen koltuğunda Sam Hargrave karşımıza çıkıyor. Yapımcısı ise Avengers: Endgame filminden tanıdığımız Joe ve Anthony Russo üstleniyor.


Arcane | Resmi Fragman

League of Legends'ın yaratıcılarının imzasını taşıyan yeni animasyon dizisi Arcane, Piltover adlı ütopik bir bölgede ve baskı gören yer altı şehri Zaun'da geçiyor. Dizi, iki efsanevi League of Legends şampiyonunun doğuş öyküsünü ve onları birbirinden ayıracak gücün hikâyesini anlatıyor. Arcane, 2021 sonbaharında Netflix'te yayınlanacak.


Vikings: Valhalla | İlk Bakış

Gecenin önemli haberlerinden birisi ise Vikings: Valhalla. Savaşçılar için bambaşka bir dönem başlıyor. Vikings: Valhalla 2022’de Netflix’te.

Cowboy Bebop | Açılış Jeneriği

Uzayda geçen aksiyon dolu Western macerası COWBOY BEBOP, "kovboylar" olarak tanınan ve her biri kendi geçmişinden kaçmaya çalışan üç ödül avcısını konu alıyor. Amansız ve birbirine hiç benzemeyen Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) ve Faye Valentine’dan (Daniella Pineda) oluşan uyumsuz ve bir o kadar huysuz ekip, yeterince yüksek bir bedel karşılığında güneş sisteminin en azılı suçlularının peşine düşüyor.

Cowboy Bebop 19 Kasım'da Netflix'te.


Emily in Paris 2. Sezon | Tarih Duyurusu ve Tanıtım Fragmanı

Hazırlanmaya başlayın! Muhteşem bir tatil sizleri bekliyor. Emily in Paris 2. sezonu 22 Aralık'ta Netflix'te.


The Crown | 5. Sezon | Imelda Staunton'dan Mesajınız Var

Yeni Kraliçe Elizabeth Imelda Staunton olarak karşımıza çıkıyor. The Crown'un setinden bir mesaj göndererek Tudum etkinliğinde yerini alan The Crown 5. Sezonu Kasım 2022'de yayında.


The Umbrella Academy Hakkında 20 Gerçek

The Umbrella Academy'nin oyuncu kadrosu seyircilerden gelen 20 soruyu cevaplıyor. TUDUM etkinliğinde hayranlarına böyle bir teşekkürde bulunan Netflix yeni sezon içinde göz kırpmayı ihmal etmiyor.


Hırsızlar Ordusu | Resmi Fragman

Zack Snyder tarafından hazırlanan Ölüler Ordusu'nun öncesini merak edenler için Netflix yeni film hazırlamış. Hırsızlar Ordusu 29 Ekim'de Netflix'te.


Inside Job | Resmi Fragman

Eğlenceli ve komik yapım Inside Job fragmanı ile karşımızda. Dünyayı zor bela kimlerin yönettiğini hiç merak ettiniz mi? Inside Job, 22 Ekim'de Netflix'te.

Don’t Look Up | Özel Klip: “Bir Oturup Düşünelim”

Paniğe lüzum yok, önce bir oturup düşünelim. Kadrosunda bir sürü yıldızın oldğu yapım Don't Look Up özel bir klip ile karşımızda. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Chris Evans, Jonah Hill, Timothée Chalamet ve daha nicelerinin oyuncu kadrosunda olduğu Don’t Look Up 10 Aralık'ta sinemalarda, 24 Aralık'ta Netflix'te olacak.


The Witcher | 2. Sezona Doğru

Gecenin en önemli haberlerinden birisi olan The Witcher yeni sezon fragmanına ek olarak iki tane özel tanıtım klibi ile seyircisini mutlu etmeyi başardı. The Witcher'ın 2. sezonu, 17 Aralık'ta Netflix'te.


TUDUM: HAYRANLARA YÖNELİK KÜRESEL NETFLIX ETKİNLİĞİ

Etkinliğin tamamını Türkçe altyazılı izlemek isteyenler için..





İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page