Twilight of the Gods: Zack Snyder’ın yeni dizisinden ilk görseller, çıkış tarihi ve beklentiler
top of page

Twilight of the Gods: Zack Snyder’ın yeni dizisinden ilk görseller, çıkış tarihi ve beklentiler

Zack Snyder’ın merakla beklenen animasyon dizisi “Twilight of the Gods” için ilk görseller paylaşıldı ve dizi bu sonbaharda Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Twilight of the Gods: Zack Snyder

Dizinin Konusu ve İlk Görseller

“Twilight of the Gods”, Snyder’ın kendi yorumuyla Norse mitolojisine dayanan bir hikayeyi anlatıyor. IGN’de yayınlanan habere göre, Snyder dizinin ilk görselini paylaşarak, dizinin bu sonbaharda Netflix’te yayınlanacağını doğruladı. Collider’da yer alan bilgilere göre, dizinin hikayesi, devlerin kızı olan gelin adayı Sigrid’in, düğününde yaşanan bir olay sonucu intikam dolu bir göreve çıkmasını konu alıyor. Sigrid, bir kahin, bir cüce ve diğer karakterlerden oluşan bir grupla birlikte bir tanrıyı bulup onunla savaşmak için yola çıkar.


Oyuncu Kadrosu ve Karakterler

Dizi, Sylvia Hoeks’un Sigrid karakterine sesiyle hayat vermesiyle başlıyor. Stuart Martin Leif olarak, Pilou Asbæk Thor olarak, John Noble Odin olarak, Paterson Joseph Loki olarak, Rahul Kohli Egill olarak, Jamie Clayton The Seid-Kona olarak, Kristopher Hivju Andvari olarak, Peter Stormare Ulfr olarak, Jamie Chung Hel olarak, Lauren Cohan Inge olarak ve Corey Stoll Hrafnkel olarak kadroda yer alıyor.


Beklentiler ve Yayın Tarihi

Netflix ve Snyder arasındaki işbirliği, “Twilight of the Gods” ile devam ediyor ve dizinin, platformun anime ve animasyon projeleri arasında öne çıkması bekleniyor. Snyder’ın animasyon dizisi “Twilight of the Gods”, 2024 sonbaharında Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

8 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page