top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Türk Dizisi Kıyma'nın Üçüncü Sezonun İlk Bölümü Yayınlandı | Kıyma 1. Bölüm İncelemesi ve Fragman

Sevilen Türk dizisi Kıyma'nın üçüncü sezonunun ilk bölümü 15 Haziran 2023'te BluTV'de yayınlandı. Dönüş bölümü ikinci sezonun kaldığı yerden devam ediyor.

Dizinin Konusu

Ömer, Poyraz ve Tufan, 3 yıl hapis cezası aldıktan sonra Adana'dan İstanbul'a gelirler ve bir kebapçı açmaya karar verirler. Artık yasa dışı dünya ile ilişkilerini tamamen kesmişlerdir. Ancak planladıkları gibi gitmez. İstanbul'da dükkanlarını kiralamak için anlaşırken dolandırılırlar ve ellerindeki parayı geri almak için tehlikeli bir yola girişirler. Bu yolculukta, yeni bir dünyayla karşılaşırlar. Kendisine saygı duyulan büyük bir mafya babası olan Dayı'nın güvenini kazanırlar. Ancak Dayı'nın oğlu Yiğit, Ömer, Poyraz ve Tufan'a ilk günden beri düşmandır ve daha sonra karşılarına çıkmaya devam edecektir.

Kıyma'nın üçüncü sezonunun ilk bölümü eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Gösterinin kara mizahını, şüpheli olay örgüsünü ve başarılı performanslarını övdüler. Bölüm izleyiciler tarafından da büyük ilgi gördü.

"Kıyma"nın üçüncü sezonu çılgın bir yolculuk olacak. Karakterler şimdiye kadarki en zorlu sınavla karşı karşıyadır ve hayatta kalmak istiyorlarsa tüm engelleri aşmaları gerekecektir.

74 görüntüleme0 yorum

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page